Fredag

Gjort sista arbetsdagen för i år- Gött!! Imorgon är jag ledig :) efter jobbet drog vi och handlade inför morgondagens kommande bravader. Efter det hade jag och gos Jejja myskväll med chokladfondue och tv-tittande. Nu ska jag sova så jag är riktigt utvilad imorgon, pussssss


Kvällsmys

Kom precis ur duschen, har fräschat till mitt hår med slingor. Nu ska jag smörja in mig med min goda satsumas body butter och läsa nya SOLO! Sen- natten!


torsdag

Det är 29 december och regn och blåst??? Vad händer egentligen? Saknar min pojkvän som bara den också, hoppas han tar med sig lite sol och värme hem från Afrika ;)


update från min jul

Trots att vi inte fick någon snö på jul i år så var julafton som alltid väldigt mysigt. Så kul att få träffas hela släkten samlad, inte så många gånger per år förutom jul man tar sig tid för det. Jag fick massa fina julklappar, mest skönhetsprodukter. Så nu har jag bodybutter, showergel, hårinpackningar, oljor, värmeskydd, rengöringskrämer osv så jag klarar mig ett helt år tror jag;) Nejdå jag är en riktig slösa och jag älskar skönhetsprodukter som luktar gott. Fick desutom 2 parfymer, Escada Magnetism som är mi favvo, detta är säkert min tionde flaska. Och Disels nya parfym, loverdose som luktar sjukt gott! Fick även jätte söta örhängen från Thomas Sabo av min älskling. Sen fick jag pengar, biokort, lite kläder, och massvis med flytta hemifrån grejer och inredningsprylar. Jag är super nöjd, men mest nöjd är jag över att vara omringad av så sjukt underbara människor:)

puss på er


Dada life

Bilder från förfesten innan dada life. Jag började kvällen med att trilla och slå sönder mina knän så det sprutade blod och självklart en fet maska i strumpbyxorna. Mötte upp min kära Jejja inne på Bmb också, så det blev en rolig kväll :)


Trött och sliten tjej

Nu ska världens tröttaste tjej sova, tro mig det är slitsamt och jobba under mellandagsrean. Natti natti


Clear skin starts here

Nu ska vi se vad mina nya rengöringskrämer går för ;)


God jul kära vänner


Monclear

Blev ägare till denna godbiten idag, fick ett bra erbjudande så jag kunde inte motstå:)


23 december

Fick en jätte fin "korsett" fullproppad med godis av min pojkväns mamma som hon gjort själv, så fin:)


torsdag

Det är 2 dagar kvar till jul, hur sjukt är inte det? Jag har ingen julkännsla alls:( Men hur som ska det bli super mysigt med jul och kul att träffa släkten. Idag efter jobbet var vi några tjejer hemma hos Therese och hade chokladfoundue och kollade massa bilder från när Therese var i Thailand, JAG VILL OCKSÅ!! Har äntligen fått tag på mitt slingmedel nu också, så ska försöka hinna slinga håret imorgon kväll. Måste fräscha till utväxten lite.

Imorgon börjar jag inte förens 14 men ska hinna träna och sola innan jobbet också. Nu ska Jonnis sova så natti natti




onsdag

Efter att ha slitit på jobbet i drygt 8 timmar skyndade jag mig hem till Joel och följde honom bort till tågstationen. Det blev massa pussar och kramar, gud vad jag kommer sakna honom. Det känns jätte konstigt att sova själv ikväll eftersom jag nästan aldrig gör det längre. Så alla kompisar, kom och sov med mig!!! Efter att motvilligt ha vinkat honom hejdå vid tåget så tog jag en snabbis på stan och jag hittade fortfarande inget jag vill ha till jul:( så det kommer nog att sluta med klänningen från Vila.

Puss på er



Världens finaste♥

tisdag

Jobbade som sagt mellan 8-16 idag och tog mig sedan en snabbis på stan. VAD SKA JAG HA PÅ MIG PÅ JUL OCH NYÅR??? Hittade inget som jag inte sett förut så jag får ge det ett nytt försök imorgon. Har vart på SATS och tränat också vilket var väldigt skönt. Unnade mig dessutom en 30 minutare på freesun, inte kul att vara såhär blek. Hade även tänkt att slinga mitt hår idag så jag gick bort till hagahallen och självklart så har dom inte mitt slingmedel.. så det får helt enkelt bli en annan dag.

Nu ska jag hoppa i badet för att sedan knalla bort till min kärlek. puss på er


måndag

Känns som jag bara jobbar och jobbar men så är det när man jobbar inom handel runt juletid. Men det är kul också synd bara att det inte är snö ute så man kunde få ha lite julkänsla. och tack gud för att jag har köpt klart alla julklappar. Det är jul om typ 4 dagar, hur sjukt är inte det? Vi har öppet till 20 hela veckan och idag har jag jobbat till 20.30 imorgon börjar jag 08.00.... men massa pengar kommer rulla in till mig i slutet på januari;)

Nu ska jag ta min väska och knalla bort mot Joel. Näst sista natten jag får dela med honom på 3 veckor...:( Han åker till trollis och firar jul och sen drar han till Afrika den jäkeln. Men får passa på att pussa massa på honom dom här två dagarna som är kvar:)

puss på er



( Bodyn jag har på mig på bilden kan du just nu fynda på H&M för 30 kronor i rött och mullvadsfärgad  ;)


dress

Har inte hittat någon klänning än som jag har kännt att jag verkligen vill ha på mig på Jul/Nyår. Men idag sprang jag på denna inne på Vila. Jag föredrar enkla kläder som jag sedan kan piffa upp med mycket smink, lösögonfransar, stora smycken, nylonstrumpor och höga klackar. Så hittar jag ingen bättre så är detta ett alternativ. Gillar ryggen också:)



Fredagsmys

Har badad bubbelbad med tali och nu har vi chokladfoundue, myyyys!


Bilder

Det fungerade inte att ladda upp bilder förut, men här har ni mina fina presenter:)


ledig

Jag har vart ledig i två dagar och det har vart så skönt! Igår kom Jejja förbi på en fika och jag slog in julklappar, badade och råde om mig själv. På kvällen var jag på pasha och käkade med Joel, hans syster Emelie och deras mamma. Pasha har riktigt god mat, för er som inte har ätit där. Jag fick dessutom massa fina presenter av dom. Bodymist, bodybutter, showergel och lipbalm från the bodyshop. Alla i serien japanese cherry blossom, som verkligen luktade hur gott och fräscht som helst:) Fick dessutom en till tvål som luktade ljuvligt. Dom är så himla goa♥

Idag har jag passat Nemo som är Joels super söta hund. Sara, Lina och Tindra (som är världens gulligaste bebis) kom hit och bakade med mig. Vi gjorde chokladkola och pepparkaksmuffins. Nemo sblev dessutom helt facinerad av Tindra och ville pussa på henne hela tiden.

Har även vart iväg och tränat spinning + gym, det var sjukt skönt!! Nu ska jag snart knalla iväg till Joel för lite myskväll. PUSS på er



Childhood

Köpte ett childhoodarmband på Apoteket igår. Ett sådant borde alla köpa.


BareMinerals puré transformation night treatment

Fick puder från bareMinerals som man ska ha på sig när man sover. Den ska reducera förstorade porer efter bara 2 veckors användning och har även en energigivande och hudförnyandw effekt.

Man ska applicera den innan man går och lägger sig och sen vaknar man upp med klarare, lenare, återfuktad hud med jämnare hudton! Hur bra låter inte detta??


6 månader

Med mitt hjärta idag! <3


fredag

Igår fyllde jag som sagt 19 år. Synd bara att födelsedagar och jul inte känns som när man var liten, då hela dagen var det bästa man visste. Jag jobbade mellan 09,45-16 sen fikade jag med lite tjejer på espressohouse. Vid 19.00 var det julfest med jobbet i Duvan som gällde, där vi blev bjudna på julbord. Sen gick jag hem till mitt hjärta och spenderade kvällen med honom, fick min present som var ett berlock till Thomas Sabo armbandet som verkligen var jätte jätte fint♥ Vi såg även några desperate avsnitt, jag är helt fast!!! bästa serien ever.

Nu ska jag snart iväg till jobbet och jobba några timmar ikväll firar familjen och farmor mig med presenter, mat och idolfinal, wwiiiiiiie!

puss på er

19!

Idag fyller jag 19 bast! Rätt ovärd ålder men ett år kvar till 20 och sen behöver jag inte bli äldre:)

Gratttis till mig!


7 december

Har vart iväg och solat, handlat, bakat och hämtat ut ett paket. Paketet innehöll ögonskugga paletten som hag hade beställt! Nu ska jag sminka mig och sedan iväg på jobb:)


Ny naglar

Har vart iväg och gjort om mina naglar, dom blev super bra! :)
Nu- iväg på jobb!


6 december

För exakt ett år sedan åkte jag, familjen + mormor till Oman. Det ar snökaos ute, kallt som fan och flyget blev för senat i drygt 12 timmar (Om det inte var ännu mer t.om?) Vi fick spendera massa timmar på Arlanda Hotellby... i massa snö, vi som ville till värmen. Hur som så tog vi oss tillslut iväg och hade en sjukt skön vecka i Oman, med massa sol och värme, hoppande delfiner, shopping, ett underbart hotell och jag fyllde desutom 18 år därborta. Jag kom hem och var jätte brun. Nu är jag blek det ligger på nollan ute finns inte ett spår av snö... FAN VAD JAG VILL UTOMLANDS! Någon som vill med till Thailand i Januari?






Söndag

Det redan söndag igen och den här veckan har gått galet fort. I fredags myste jag med Nikki och Tali framför idol. Igår klockan 7 åkte jag och Tali till Göteborg för shopping och mys på Lisebergs julmarknad. Direkt när vi kom hem så körde vi lite party med lite sköna människor. Idag har jag och Joel bara myst och kollat på film och desperate.

Nu ska vi snart jobba, imorgon börjat jag jobbet klockan 08.00...


88 palette

Klickade precis hem en 88 Palette från upBrand med massa bra färger hade egentligen tänkt att önska mig en sån i julklapp men orkade inte vänta ;)


Nu ska jag fixa i ordning mig och dra iväg på jobb. pussss

RSS 2.0