Världens bästa


true story


små söta



Klickade hem två måsten till sommaren från hm.com. Söta va?:) älskar bustiers och virkat.

lets do this


3 snygga linnen direkt från thai

Tack m&p dessa ska jag softa runt riktigt mycket i till sommarn. Fick dessutom ett par brillor och en jätte söt spetstopp:)


Brownie

Mammi och pappi kom hem från Thailand idag! Så gött att ha dom hemma igen. Svarta som bara den är dom också, jämför bara mammas och min arm..,


schysst jacka från Zara




Blir din eller min för 999:-

söndag

Karlstad levererar yttligare en varm och solig dag, jag var dessutom ledig. Satt på ballkongen i shorts och linne förut och läste i solen, så jäkla gött! Nu ska jag ta tag i städningen och försöka få liv i blommorna här hemma, det här med blommor är inte min grej. Imorgon kommer mina efterlängtade päron hem, bruna som bare den skulle jag tro.


och Allt jag skriver blir samma skit

Det handlar om dig 
Det handlar om mig
Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig
Det handlar om mig
Det handlar om dig
Det handlar om mig


lördag


Jag hämtade ut min älskade klocka imorse som hade vart inne på lagning i typ 3 veckor, hoppas den håller bättre den här gången. Tog mig även en sväng förbi Carlings innan jag skulle börja jobbet, och dom hade äntligen fått in mina favvo byxor, dr denim Plenty ( den höga varianten) så jag passade på att köpa ett par, världens skönaste byxor, mina förra är helt utslitna så de får nog åka i sopen nu.

Ikväll ska jag på teater med Farmor, Göran, Tali m familj. Ska faktikst bli jätte skoj:)

puss på er


The body shop

Fick köpa dom här 3 små godingarna på Sats häromdagen för ynka 20 kr styck! Får inte nog av produkter som luktar gott:)


Post

Solotidning, kickstidning och mitt super fina linne från style by Tyra kom med posten idag. Dessutom kom både Tali och Jejja förbi mig och pysslade om mig. Jejja hade med massa choklad dessutom, så söt <3


våra brister gör oss till människor

Inatt och imorse sa kroppen ifrån på riktigt. Idag måste jag återhämta mig och ta det lungt, jag är trots allt inte mer än en människa.


3 söta från H&M




Torsdag

Började morgonen med en pw längs älven och mötte sedan upp Elin och Tali för en brunch date på Kaviar. Har även hunnit med Spinning på Sats och smoothie från happy to go.


att fejka ett leende är inte svårt

Livet är väldigt oförutsägbart, det är sällan det blir som man tänkt sig. Jag hatar att inte ha kontroll och just nu har jag ingen kontroll överhudvudtaget. Jag kan inte styra över det här och det gör så ont i mig, jag skulle göra vad som helst. Men med ett brustet hjärta kan jag bara minnas, gråta och gå vidare.
Tack för allt du gett mig!


Net top bronze


Beställde hem ett snyggt linne från Stylebytyra.se för någon dag sen, så hoppas det kommer i veckan. Riktigt jävla snyggt om ni frågar mig.

onsdag

Hoppade in idag på min lediga dag och jobbade, börjar bli standard för mig det;) Men fick ledig helg istället så det var bara super skönt, körde dessutom lager med Martina hela dagen. Vi packade dessutom upp rå snygga virkade shorts och en jätte fin virkad klänning, som inom en snar framtid kommer bli ett tillskott i min garderob. 

Träffade Sara efter jobbet, vi har bokat biljetter till stockholm, käkat kantarellmackor och druckigt te. Alltid lika mysigt att hänga med bästis.


9.

Världens finaste


mina nya bralls från Gina



Älskar mina nya byxor från Gina. Dom gör sig allra snyggast till ett par höga skor och en söt topp.

Godmorgon fredag

Idag är min enda lediga dag på hela veckan och det känns jätte skönt. Vid ett tiden ska jag iväg till Martins för att fixa om mina fransar, dom har inte alls hållt sig lika bra den här gången som första då jag hade dom i 5 veckor den här gången hra det bara gått 3 veckor. Hur som blir det nice att få göra om dom:)

Efteråt ska jag ta bussen hem till Hanna för att käka pannkakslunch med henne, ska bli mysigt att få träffa sötan!
Ha en bra dag allihop, pussss!!


torsdag

Jobbat 8-16 idag, den här veckan har jag vart en riktig lagerråtta men det har faktikst vart skönt. Efter jobbet mötte jag upp Lisa på SATS och vi körde spinning och cxwork, gött och jobbigt! Gick direkt från SATS till Freesun och mötte upp Martina och Lina, vi körde en 20 minutare och knallade senare bort till Sushigrejen ( glömt vad det heter) som har öppnat i Duvan och köpte en varsin god smoothie, farligt att det ligger så nära jobbet, men nu vet jag vad lönen kommer att spenderas på... Men tur att det är nyttigt iallafall:)
Har smörjt in mig med brun utan sol och ska snart krypa ner i sängen och sova.

Jag vill ha sommar, jag vill vara brun, ha solblekt hår och gå barbent!! 



 
Bruna ben efter napa;)

onsdag

Jobbade ju som sagt på min lediga dag idag, 9-16 så det var ju ändå en skön tid. Slog till och shoppade lite från H&M idag också, en benvitkavaj, ett spetslinne med fransar och 2 baslinnen, det tyckte jag själv att jag var värd. Jag kom desutom 3 a i en tävling vi haft på jobbet så jag fick en foundation, ska bli kul att testa den. Brukar annars bara annvända puder, men det kan vara bra att lägga som en grund lite då och då.

Efter jobbet hämtade Jejja upp mig och vi åkte hem till Lisa som fyllde 20 idag på en liten födelsedagsfika, super mys.


Tisdag

Jobbar mellan 8-16, jag körde lager idag med. Ganska skönt att börja tidigt och sluta tidigt. Imorgon hoppar jag dessutom in och jobbar på min lediga dag, men cash is king! Haft ont i huvudet och halsen idag så skippade spinningen och gick en Pw med min favvo Jejja istället:)


Min nya fina topp från Gina

 


Söndag

Var ute med lite tjejer från jobbet igår, dock blev det lite för mycket av det goda för min del och idag mår jag som jag förtjänar, tur det finns glass! Hade hur som en jätte rolig kväll:)


Spa

Idag har jag, Nikki, mormor och mamma vart på Selma spa hela dagen. Vi började dagen med vattengympa, följt av frukost, styrkepass, solarium, bad, mat och mera bad och bastu och ångbastu dagen avslutade vi med en lång och skön dusch:) En super härlig dag verkligen!


RSS 2.0