Ny app

Såg att blogg hade skaffat sig en app, så nu kan ni nog räkna med lite mer uppdatering från min sida eftersom jag använder mobilen mycket mer än datorn. Dessutom är det med iphonen jag alltid tar massa bilder:)


<3 <3 <3<3<3


skoooor

Har funderat på att köpa dessa rå snygga skorna nu ett tag, hoppas dom sitter lika skönt som dom är snygga. Isåfall ska dom få flytta in hos mig inom en snar framtid.





lördag

Körde en utgång igår med tjejerna. Var först hemma hos mig och sedan drog vi bort till tempel på k18, måste säga att jag hade en skit rolig kväll. Vi dansade iprincip hela kvällen och jag är hes efter att ha sjungit så mycket. Vissa av brudarna kör yttligare en utgång så jag ska snart knalla mig bort och vara med på förfesten och sedan drar jag och Malin hem och ser en film och bakar kladdkaka. Imorgon väntas jobb igen och jag har ingen lust att vara bakis. Ska faktikst bli riktigt kul att komma tillbaks till jobbet efter att ha vart ledig i 3 dagar. Dessutom jobbar jag bara 4 timmar imorgon, men det är ju söndag vilket betyder 100 procent OB, wiiiie.


pusspusss

torsdag

Trotsade min förskyldning och körde ett spinning och coreboll pass med Sara imorse. Hade verkligen tänkt att komma igång med träningen igen efter mycket fusk under sommarn pga min långdragna förskyldning, jobb och ren lathet. Så vi får helt enkelt hoppas på att jag blir frisk snart igen. Har hängt med Sara och Tali under dagen och nu på kvällen bakade jag, Sara och Therese pizza och såg på tv. Är rå trött så det ska inte stå på innan jag ska krypa till kojs och sova.. ska sova själv för första gången på typ 4 veckor kommer nog kännas konstigt.

pussss

tisdag

Idag är det en vecka sedan jag och Sara kom hem från Grekland, fan vad tiden går fort. Det har verkligen slagit till och blivigt höst här i sveariket och det blåser som aldrig förr. All min färg från grek har iprincip försvunnit och min pojkvän tycker att jag ser ut som en prickigkorv... haha. Är rätt avis på syrran och Alex som drar till Turkiet imorgon, men det är dom värda efter en sommar med hårt slit.

Ska sova i min egen säng för första gången på ja, jag vet faktikst inte över två veckor iallfall. Snart kommer Joel också, sover ju mycke bättre när han är med;)

 Imorgon står jobb och fika med tjejerna på schemat.


måndag

Min pojkvän har haft Nollning nu under två veckor och jag har vart i Grekland en vecka så vi har inte hunnit umgåts så mycket mer än genom att sova med varandra. Men nu är hans nollning slut så igår tog vi en myskväll hemma hos honom. Vi bakade pizza, såg på massa tv-serier, åt chips och dipp och kollade på Bridesmaids som vi visserligen har sett på bio, men den är så bra så den tål att ses flera gånger:) Super mysigt att få spendera tid med min favorit Joel!

Imorse gick vi upp vid 7 och jag drog till gymmet och körde spinning. Precis när uppvärmningen var slut så slutade musiken att funka och det är verkligen sjukt hur mycket jobbigare, drygare och tråkigare allt blir utan musik, inte minst träning. Men jag tog mig igenom passet. Sitter här och käkar frukost, ska snart slänga mig i ett bad och sedan vid 2 tiden så börjar jag jobbet, älskar att ha mycket tid på morgonen.

Ha en fin dag! PUSSS


Grekland

Jag och Sara hade verkligen bästa veckan på Kreta. Såg knappt en moln på hela veckan, vi bode i princip själva på vårt hotel så vi hade polen för oss själva. Bodde dessutom typ 100 meter från havet och mitt platanias centrum. Vi har käkat massa god mat och andra godsaker och bara haft så jävla bra!


RSS 2.0