Kompis det går bra nu

Hallå där!
Trots usel uppdatering kikar ni in här varje dag. Jag har haft skit mycket och gjort på slutet och de timmarna jag inte har pluggat har jag roat mig på annat sätt. i fredags var jag och såg bio med J vi kollade på Limitless, skit bra film som jag rekomenderar er att se! I lördags åt jag mat och umgicks med Emma vi drog oss sedan bort mot campus för lite partaj med sköna människor!

Jag har fått mitt löshår som jag ska ha till studenten och balen också, men det är nästan lite fööör långt så jag tor jag ska cutta av en liten bit av det. Imorgon ska jag till frissan och ta av lite på mit egna slitna barr, kommer inte vara lika rädd nu eftersom jag har mitt löshår som jag bara kan sätta i om det skulle bli lite kort.

Annars så är jag klar med skolan, alla uppgifter är inlämnade och ni förstår nog inte hur skönt det känns! Om allt går som planerat och att det där jävla askmålnet inte förstör så drar jag dessutom till napa tillsammans med mina brudar på fredag, det går bra nu!

onsdag

Hade bara samhäll i skolan idag och för första gången på länge så fick jag nått gjort. När vi slutade tog jag en fika med Tali, Jejja och Stina och gjorde en packningslista inför napa vem som ska ta med vad osv. Köpte dessutom ett par solglasögon som jag har vart på jackt efter ett tag sen jag såg dom i stockholm i mars typ.

Nu ska jag ut på en pw med Hanna och bränna lite fett och prata massvis, nice!!
puss


Bikbok 79 kr

tisdag

Jag har fem dagar kvar i skolan, 5 dagar?? och om 10 dagar drar vi till Napa och om 23 dagar tar jag studenten. Det händer en massa bra saker i mitt liv nu och pluggar jag inte ihjäl mig så myser jag eller roar mig på annat sätt så tills vidare så kommer jag att kika in här när jag har tid och lust men räkna med lite inlägg då och då. Förresten så har vårt fina sommarväder bytts ut mot grå himmel och mängder med regn, det vill vi ha ändring på det snarast möjligt!

Hade sovmorgon i måndags, idag och imorgon har jag också sovmorgon puss på det.


work

Idag är jag uppe med tuppen, har vart på morgonspinning, duschat, käkat frukost och fixat till mig. Nu ska jag bara fylla i mitt avskafta nagellack och sedan dra mig bort till H&M för lite jobb, så kom och köööööp!


torsdag

Nu är det helg! Och två prov är avklarade nu återstår bara ett prov och 2 inlämningar sen är jag klar med skolan, hur sjukt är inte det??? Iallafall har jag spenderat eftermiddagen/kvällen med Hanna, vi gjorde pannkakor och köpte massa gott till och satte oss på sandgrund och myste, hon är bra min Hanna jävligt bra!


studentskor

Vi fick sluta direkt efter provet så jag och stina gick och satte oss med en varsin kaffe cooler ( som typ var det godaste jag har druckigt) och mådde en stund i solen. Vi knallade bort mot stan sen och kikade in i en liten Nelly outlet som har öppnat där dom säljer ut massa grejer från Nelly svin billigt. Jag fyndade dessa rå snygga skorna som jag har tänkt att ha på studenten, 100 kr och dom blev mina!!



nya favvo

Har inte vissat er mina nya favvo short som är från H&M:s nya kollektion.
SNYGGA VA??


lipstick

Är ute efter ett oranget läppstift eftersom det är så jävla snyggt!! Någon som vet vart det finns en budget variant på detta? Behöver inte vara riktigt så skarpt som på bilden.


inte länge kvar nuuuu

Man blir ju inte direkt mindre sugen när man kikar in på Kenzas blogg eftersom hon är där nu!! åååå vad gött det ska bli!! 


söndag

Ni är inne och kikar trots usel uppdatering från min sida. Det här ska det bli ändring på! Iallafall så har det fina vädret kommit tillbaks till karlstad, i skrivande stund är det 22,5 grader ute och klockan är snart 8!! Riktigt jävla göddigt det!!

Jag har haft en bra helg och hunnit med massvis med saker, invigt vår nya båt, vart i torsby och fått skor ( har dock inte hittat några till studenten än, hjääälp?) sen har jag hängt med massa bra folk.

Imorrn är det skola igen men har ju bara 11 skoldagar kvar, det kan jag nog fixa faktiskt! Har dock sjuuuukt mycket plugg dessa sista dagarna.

tisdag

Den här veckan har bjudit på ett ganska soft schema. Började halv 2 igår och idag börjar vid ett. Tog en promme med Johanna innan frukost förut hon hade dessutom ett ärende till sjukhuset så jag följde med henne då jag hittar överallt på sjukhuset eftersom jag jobbar där ibland. Känner på mig att det här är lungnet innan stormen vi har tre prov och två inlämningar innan vi drar till Napa om drygt 3 veckor herrejävlar vad jag kommer få plugga...


det handlar om dig, det handlar om mig.

Stora kalaset på nöjes har vart hur kul som helst. Massvis med bra artister inte minst Maggio och Danne!!! Hängt med mycket skönt folk och dessutom så har det vart bra väder. Tror inte att valborg skulle kunna ha blivigt så mycket bättre än så här!! Minnesvärd kväll. 

Ska snart iväg till skolan också det känns ganska wierd men har typ bara 3 veckor kvar i skolan så det ska jag nog kunna fixa! wiiiie

puss puss



Världens bästa Maggio!!!!!!!



RSS 2.0