träning

Hade tänkt att ta en träningsfri dag idag då jag har vart på SATS alla dagar denna veckan plus ska dit imorgon, lördag och söndag! Men jag blev för rastlös och hade lite energi över så jag gick ner och körde lite. Praktikst när man bor typ 50 meter ifrån gymmet, då finns det liksom inga ursäkter till att slippa.

Nu sitter jag och väntar på att BigBrother ska börja, bästa programmet ever, eller vad säger ni?


torsdag

Eftersom jag inte har någon skola på fredagar så betyder det att jag redan har helg, skööönt!


den här tjejen

Gott folk hon är bra, jävligt bra!


Tisdag

Idag har vi bara haft projektarbetes dag och ingen vanlig skola. Fick dessutom ett glädjande besked idag att religionen ska vara inskickad på fredag och inte imorgon som jag trodde vilket betyder att jag kan softa idag och ta tag i det på torsdag... varför drar man alltid ut på saker när det gäller skolarbete? Ska iväg med mammsen till IKEA och Jysk snart och köpa utemöbler till vår balkong. Senare ikväll ska vi iväg och köra bodypump på SATS.

pusssen


nytt nagellack


jaaa jag vet att det kom lite utanför..

bästa maten

Har spenderat kvällen med Terran. Vi båda två råkar ha samma favvo mat, kyckling, ris och jordnötsås från thairesturang. Så vi knallade bort och skulle köpa det, men det var så jävla mycket folk att vi fick vänta en timme... dock gjorde det oss inget utan vi gled bort till donken och åt en glass till förrätt. T knallade precis hem och jag funderar på att gå och lägga mig snart, är super trött!


lördag

Vid 10 imorse var jag, mamma och Nikki nere på SATS och körde ett spinningpuls pass, och idag trodde jag faktikst att jag skulle dö för herrejesus vad jobbigt det var! Mötte upp Jejjsen på stan förut för att kika runt lite. Alltid lika trevligt att umgås med henne♥ SATS hade lite erbjudande i butikerna för deras medlemmar så jag passade på att köpa en super snygg poncho som jag blev lite kär i. Dessutom köpte jag ett par enkla vanliga svarta jeansleggings eftersom jag råkade ha sönder mina förra här om dagen..

Vad ska man hitta på ikväll tro?


fredagsmys

Slingmedlet är i håret och slinghättan gör att jag ser ut som en jätte bebis. Men förhoppningsvis så blir det någon nyans ljusare. Inte så länge kvar tills det är dax att tvätta ur det sen är det big brother som gäller! 

Hittade en "ny" snygg kofta i min garderob förut som visade sig var min mormors gamla, nice när man har samma smak som mormor;) Påtal om mormor så är det dax att åka och hälsa på henne snart, min fina mormor♥ 
En sak som jag är glad över är att mina mor- och farföräldrar är unga så jag har alltid haft väldigt bra kontakt med dom och de har alltid orkat hängt med på allting.

fredag

fan vad jag älskar att vara ledig på fredagar, det är hur gött som helst. Tränade med Stina och Lisa förut och jag känner redan hur träningsvärken smyger sig på i röven.... men det är la gött? Träffade även på tallan på gymmet så vi drog och lunchade på Vero och planerade vår student lite smått. Har precis vart ute och övningskört med pappsen, vilket har blivigt lite till en dagsrutin på slutet. 

Ikväll ska jag bara vara hemma tillsammans med min familj och äta våfflor och glass, och det ska faktiskt bli väldigt skönt att bara ta det lungt för en gång skull. Min syster är dessutom hemma hos oss ikväll så det är kul att få spendera tid tillsammans med henne eftersom hon inte bor här längre. Ska dessutom få henne att vilja slinga mitt hår, jag känner att det är dax för en uppfräshning!

Hoppas ni alla får en trevlig kväll och Stina dansa åt mig så ska jag se på big brother åt dig! (schysst rim)


PUSSSELIPUSS

torsdag

Hade sovmorgon till halv ett idag. Har spenderat stor del av morgon på körskolan genom att plugga... Nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio på högsta volym och äter en pannkakslunch!! Ska snart bege mig till skolan för en lektion, sen är det helg!!!

Dessutom är det fint väder idag = bra humör!

bb

för tillfället lever jag för big brother. Skolan öser på oss med uppgifter och en rad andra saker i mitt liv gör just nu att jag är så jävla stressad. För hoppningsvis lungnar det ner sig snart så jag kan få softa lite, till dess är klockan 22-23 min favorit timme på dygnet. Förövrigt är gurkan den roligaste jag vet.


/ sliten tjej


hals ont

Har draigt på mig halsont IGEN, så drygt. Har tagit en varm dusch och kurrat ner mig i soffan i min morgonrock och kollar på Färjestad - AIK. Dricker dessutom en huskur som jag har använt mig av ända sen liten när jag har haft ont i halsen, varm mjölk med några halstableter i. Det funkar faktiskt (iallafall för stunden)

krya på mig! puss


converse

Fick dessa godingar av pappsen idag♥
Jag ville egentligen ha ett par vita men de var slut i min storlek så svarta fick duga, dessutom så är det nog bra för en lortmaja som mig!



tisdag

Det är 14 plusgrader ute, fattar ni? Hur skönt är inte det liksom, nu är våren här på riktigt och man blir på så jävla bra humör, inte ens lite skolarbete kan förstöra detta. Ska ta tag i mediatentan och sedan ta en långpromenad med Terran eller om vi går på ett bodypump pass.

wihhhooooo / en glad Jonna

måndag

Jag är så trött på att bara behöva plugga hela tiden, jag är trött på skolan och jag är trött på slask. Jag vill ha sommar, jag vill ha napa, jag vill ta studenten och jag vill kunna använda alla snygga vår/sommarkläder!!



sooool

Har spenderat ganska mycket tid genom att sitta ute på balkongen och plugga teori idag. Det har vart strålande väder så jag tog på mig massa varma kläder och bara satt där och njöt. Tog en promenix med pappsen bort till våxnäs och har kollat på Nikkans match, som slutade oavgjort. Sedan övningskörde jag lite.

Har grinat sönder till One tree hill nyss också, jävlar vilket avsnitt! Men fan vad det är bra, jag döööör. Nu ska jag krypa ner i ett bad och må göttt!  



Ungefär så här såg det ut förut fast dock inte lika avklätt och så var det inte lika varmt och så är mina ben betydligt mycket blekare nu än vad dom var när bilden är tagen för 3 månader sen då jag befann mig i Oman.

söndag

Varför går helgerna så himmla fort för? Igår spenderade jag min dag genom att plugga lite men tröttnade ganska fort och drog hem till Sara istället. Gjorde oss iordning tillsammans och drog sedan hem till Lisa för lite firning av henne. Det blev en trevlig kväll även om jag bara tog det lungt, skönt det med ibland:)

Gissa om jag är kär i Saras små kattungar då? Funderade på att ta med mig alla hem.


lördag

Åt brunch tillsammans med tjejerna i torsdags. Mmmmm vad gott det var!
Ska slänga i mig lite frukost nu (dock inte lika god) sedan ska jag springa ner till gymmet och köra spinning puls, å hej å hå!


Den bara väntar på att få bli min


spring

Det börjar bli mildare ute och termometern visar över plus varenda dag dessutom är solen framme nästan konstant och det är ljust på kvällarna!!! våren är här för att stanna? Hoppas det för fan vad bra humör man blir på.


en liten fundering så här på tisdags kvällen

Vart fan tar alla toffsar och hårnålar vägen?? Jag måste ha en liten tjuv som snor alla mina för hur många jag än köper och vart jag än lägger dom så försviner dom alltid!

tisdag

Idag har jag gått i skolan mellan 09.10-17.00, och ja det är ganska drygt! Det var fisk idag på lunchen så jag och gosigaste Jejja drog till Vero och tog en halvportion. För min del blev det carbonara med kyckling för den är godast på Vero, mummms. Har suttit och skrivigt klart ett arbete i religionen som jag ska skicka in, impad över mig själv att jag ens hann klart? Nu ska jag ner till sats och köra ett bodypump pass, det var ett tag sedan jag var på pump senast så imorgon förväntar jag mig träningsvärk..

puss på er




vill ha



Riktigt snygg byxdress från H&M!

måndag

Nu kan jag iallafall släppa en tyngd från mina axlar för nu är naturkunskaps provet gjort! Vi bokade dessutom biljetter till Arlanda idag, 113 spänn fick vi ge så det är skitsamma att vi kommer att få hänga på arlanda i x antal timmar innan det är dax att hoppa på planet mot ayia napa! Hur som gött att ha det fixat.

Har precis börjat på en religions uppgift somska vara klar imorgon, hur jag ska hinna klart med det är ett senare problem. För nu ska jag ner till körskolan och köra lite bil också!

pusssen

smoothie

Som jag nämnt tidigare så fick jag en smoothiebok av min mormor för några veckor sedan fullproppad med massa goda och nyttiga smoothies, tänkte tipsa om en super god en som ni måste prova! 

2 bananer
2 apelsiner
6 1/2 dl färska jordgubbar eller 400 g upptinade.
ca 1/2 lime ( jag tog dock citron istället och det funkade minst lika bra)
4 isbitar

Detta är för 4 portioner så halvera om ni vill ha lite mindre:)



...

Jag dör på one tree hill, fan vad bra det är!!! Nu är det cogartown på tvn, snart ska jag käka och därefter bada, sen vid 8 börjar solsidan, sen minuten och sen big brother, när ska jag hinna plugga?


söndag

Saris kom hit igår så vi pluggade tillsammans, eller ja så mycket plugg blev det kanske inte. Men vi låg utslagna i soffan och kollade på tv och åt cesarsallad och mådde gott. Idag får jag däremot ta tag i naturen på riktigt för imorgon är det prov... ska dessutom hinna med att övningsköra med pappsen och sen så är det ju bästa tv dagen idag ju!!

pusspuss


soool

Har vart ute på en promenad med mamma i solen, nu ska jag krypa ner i ett bad. Sedan varva hockey och plugg och bara ta det lungt jag känner att min hals behöver det.

pusspusspuss



lördag

Igår hade jag en effektiv dag och jag hann med väldigt mycket. Ställde klockan tidigt och var iväg på spinning innan skolan började. Hade en lektion i skolan och sprang sedan runt på stan med Jejjsen. Drog hem och pluggade en sväng och knallade sedan ner till stan och mötte upp Emma för en fika och massa snack (förövrigt drar hon till Thailand idag, tror ni jag är avundsjuk eller??) sedan övningskörde jag med pappsen. Blev upphämtad av Jejja och drog till hammarö och kollade innebandy därefter landade jag hemma hos Tali och hade myskväll med lite godingar. Härligt med dagar när man hinner med mycket!

Jag hard ragit på min en förskyldning också, nyser och har jätte ont i halsen så jag fick hoppa morgonträningen idag. Ska istället dra på mig varma kläder och ge mig ut på en powerwalk! Annars ska dagen spenderas i naturkunskapsboken...

pusselipusspuss

ear cuff


Köpte detta ear cuff för 49 kr, billigt och rå snyggt! Till andra örat fick man med ett litet kors.

100 dagar

Igår var vi på 100 dagars festen på Tempel. Det var en ruuuuulig kväll, dock har dagen i skolan idag vart dessto tyngre, men vad gör man inte?



Min smyckehand


ett år

Jag åt inte en enda semla igår, men däremot kom jag och tänka på semeldagen förra året. Precis den dagen fick vi nyckeln till vår lägenheten och jag minns att jag satt och käkade en semla i en helt tom längenhet utan varken lampa, möbler eller någonting. Idag är denna lägenhet mitt hem fullproppat med allt jag äger, haha. Det jag vill komma fram till är att det är över ett år sedan (semeldagen låg mycket tidigare förra året) som jag flyttade och jag älskar att bo här! Men ett år? fan vad tiden går fort. Dock så tog min syster sitt pick och pack och flyttade ifrån mig och mamma och pappa för cirkus tre månader sen. Men vi bor ca en km ifrån varandra så det går ganska bra ändå;)


tisdag

Den här veckan börjar bra, hade både inställd ljudlektion och inställd textkom. hur gött som helst. Drog hem till Nikki och Alex förut och vi bestämde oss för att gå på hockey, Färjestad-Brynäs. Det slutade med vinst för färjestad, härligt! Fick dessutom träffa mina kusiner och min favorit morbror där borta. Nu sitter jag fast klistrad framför Big brother (pause nu).

Imorgon är det studentfest som gäller och jag har blivigt väldigt förtjust i ett linne från Ginatricot som jag skulle vilja ha på mig... får se om jag investerar i ett, men isåfall vit eller svart?


måndag och ledig

Jag är hemma och jag lever! Studentkryssningen med klassen var hur rolig och lyckad som helst! Kul att göra något tillsammans med hela klassen då vi har vart lite dåliga på det, men som sagt hur kul som helst. Vi var inte hemma förens sent igår kväll och klockan vart bort emot ett innan jag slockanade i sängen. Men nu har jag sovigt och är utvilad och som tur är så hade vi studiedag idag, annaras vet jag inte hur jag hade överlevt. Väntar på att Sara ska komma och hämta mig. Ska umgås med henne och Stina och kolla på Saras nyfödda kattungar, uuuh vad jag ska gosa:)

pusspusss



fredaaaaaag

Jag har inte vart så aktiv i veckan, detta pga jobb, träning, och bilkörning (som vanligt) Har som sagt jobbat mån-tors idag fick jag dessvärre tacka nej till jobb eftersom jag var iväg till Grums och gjorde halbanan. Det var faktikst riktigt roligt och det är nog bra att få ha testat på det. Efter halkan mötte jag upp Tali och Lisa för en fika och lite affärstittande! Ikväll ska jag bara softa tillsammans med mamma och pappa för imorgon klockan 12 ska jag hoppa på en buss tillsammans med min inte allt för normala klass och åka mot stockholm för att sedan åka på studentkryssning. Det ska bli skitkul och jag är hur taggad som helst! Men till problemet... vad ska jag ha på mig????



happiness is a mood not a destination

Kört bil, kollat på solsidan (avsnittet från i söndags med pappa för han hade missat det) skulle kunna se det hur många gånger som helst för fy fan vad roligt det är! Passade även på att se ett one tree hill avsnitt som jag inte hade sett. Nu skulle helst av allt bara vilja krypa ner under täcket och sova, men big brother börjar inte förens om en timme och jag måste ju se det. Vad fan? tänker ni. Men så är det, jag är en sucker för all sån här dret men jag älskar det ;) Det jag älskar lite mindre är att kliva upp på morgonen när man inte har fått tillräckligt med sömn, men imorgon börjar jag iallafall halv 8 istället för 7, tro det eller ej men den halvtimmen gör mycket!!


tisdag

Kämpade mig upp yttligare en morgon, 06.00 är ingen behaglig tid att stiga upp. Men hur som helst är yttligare en arbetsdag gjord och jag har tjänat cash, den ni alla soffpotatisar! Nu ska jag ut och köra lite bil, vore ju gött att få det där jävla körkortet nån gång...

Btw så saknar jag Stina också som befinner sig i Åre, jag är liksom inte riktigt fullbordad utan henne. Men i helgen så ska vi röjja tillsammans på studentkryssningen, det kommer bli awesome!



RSS 2.0