sol sol och sol

Den här veckan började jag jobba efter mitt schema, självklart slog det till och blev värmebölja och 30 +. Visst svider det lite att gå till jobbet när man skulle kunna ligga ute och sola men jag har ett bra jobb och bra arbetskompisar. Dessutom kommer jag nog vara skapligt nöjd när lönen kommer. Och hur som så är det ju alltid gött med bra väder eftersom man kan utnyttja kvällarna till något bra. Igår var jag och käkade resturang med mamma, pappa och Nikki och idag har jag vart och tittat på fotboll.

snart dax för sängen igen..för imorgon jobbar jag från 9.00-19,30 hej å hå.


bästaste bästaste du.Midsommar

Jag har haft bästa midsommarhelgen på kusten och i Trollhättan tillsammans med bästa killen!!Bästa klassen

Att ta studenten är bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv, så jävla mycket kännslor. Jag känner mig klar med skolan och är bredd att ta tag i mitt liv och få upptäcka nya saker. Men sånna här bilder river lite i hjärtat för fan vad jag kommer sakna Spm3A!

tisdag

Min lediga vecka levererear inte sol så jag får helt enkelt fuska och gå och lägga mig i solariumet, i hopp om att få lite färg tillbaka från napa. Efter det ska jag möta upp min syrra för träning på Sats, idag kör vi spinning och coreball. Det ska bli skönt att få svettas lite. Ska även hinna med att träffa min efterlängtade Jejjs sen.


Jejja och Jag när vi gick av från planet. Ujujuj vad jag saknar Napa och få hänga med alla mina snygga tjejer hela tiden!

pusspuss


trevlig kväll hos Sara igårTorsdag

Idag är det en vecka sedan jag tog studenten, Vart har den veckan tagit vägen? Har iallafall gjort yttligare en dag på H&M och nu fick jag ännu mer jobb imorgon så det är bara att tacka och ta emot, här ska det tjänas pengar! Att det dessutom är roligt gör ju inte saken sämre. Enda nackdelen med jobbet är väll att man blir så otroligt shopping sugen hela tiden. Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och försöka återfå lite krafter sedan blir det nog natta för mig!

Pöss på er


onsdag

Idag fick jag jobba över en timme på jobbet och imorgon ska jag jobba mellan 9.45-19.30 jag kommer att bli en ritch bitch mina vänner! Skämt åt sido så är det alltid gött att jobba in mer pengar än vad man har räknat med, det behövs. Efter jobbet slog jag till och shoppade lite på rean, det är ju tok billigt nu så passa på ni med! Sen tog jag och mamma cyklarna ut till Hammarö och käkade mat och grattade Johan till hans student. Nu är jag redig trött i kroppen och det ska bli sjuuuukt skönt att sova och skönt att inte börja 8 :)

pusspusspuss


bästaste kusselito


tisdag

Idag har jag jobbat på H&M mellan 8-16 det har vart massvis att göra men jag tycker om sånna dagar för dagarna går så fort då. Efter jobbet tog jag en sväng till SATS, det var alldeles för länge sen jag var där. Cypern, bal, student och sjukdom har gjort att gymmet inte har vart första prio, men nu är jag fit for fight igen för att köra fullt ut! Imorgon är det jobb som gäller igen, så det får bli en tidig kväll.

Puss


fin helg med fin kille


student

Jag har haft bal och jag har tagit studenten, fy fan vad jag är bra!!. Kanske har detta vart de absolut roligaste och mest händelserika dagarna i mitt liv. Det känns konstigt men ändå så jävla bra, jag känner mig färdig med skolan men jag kommer sakna min fina klass. Inte minst mina 5 hjärtan i klassen som är så jävla jävla bra, allt kommer bli mer komplicerat nu och folk kommer att åka till massa olika ställen. Men jag är glad och en nöjd student. Tack alla som jag delade dagen med igår ni är underbara. Fick bla en ny dator i student present som jag skriver från nu, så räkna med mycket uppdatering den har dessutom cam så kommer nog bjuda på en och annan ful bild;) 


pusssss 


6 juni

Vaknade upp hos J och myste där hela morgonen. Har sedan tagit bilen till väse och Linda där vi var hela klassen och skrev studentlakan, grillade och badade i pool. Mysig och värd kväll tillsammans med min bästa klass kommer nog sakna alla på ett eller annat sätt. Imorgon är det bal och jag är lite små sjuk och enligt ryktet så ska det bli dåligt väder så jag känner mig inte så över pepp. Men vi får hoppas på att jag mår bättre imorgon och att det är strålande sol, kommer nog bli en awesome kväll till slut.

puss puss

lördag

Har ni saknat mig? Jag har inte dött, även om jag har vart nära.. skämt åt sido. Jag har vart på studentresa med 15 stycken sköna tjejer. Vi har solat, vi har badat, vi har festat, vi har käkat, vi har dansat, vi har shotat och vi har druckigt alldeles för många drinkar. Sen så har vi haft sjukt jävla förbannat skoj också. Dock har jag dragit på mig en jävligt jobbig förskylning och har ont i halsen och öronen men det spelar liksom ingen roll nu, om 5 dagar tar ju studenten och om 3 dagar har jag bal, jag har så mycket bra grejer framför mig så räkna med mycket och rolig uppdatering. Ska visa er bilder på alllllllt. PUSSSSRSS 2.0