five reasons to love school


Tre helt jävla underbara år med dessa brudar, fan vad jag kommer sakna det i höst♥

Fade Into Darkness


RÅåååååååå bra låt!

onsdag


Igår fyllde Malin 19 det firade vi med lite inflyttning och födelsedagsfest hemma hos henne, riktigt trevligt.

Idag har det vart strålande väder och jag har spenderat dagen tillsammans med Jejja på sandgrund. Vi käkade sallad från mache och har stekt hela dagen. Faktiskt så har jag fått en del färg. Imorgon börjar jag klockan 08.00 och slutar inte förens 18 så det kommer bli en tuff dag. Fredag är det också jobb och på lördag drar vi till Örebro och härjar lite då får jag äntligen träffa mitt hjärta igen, saknar han så!

torsdag

Har spenderat min ledighet på bästa sätt. Stina kom hit imorse så knallade vi ner en sväng på stan och kikade i affärer, fyndade en body och en bikiniöverdel båda två för 50 lappen, värt! Sen knallade vi bort till sandgrund och käkade sallad från mache (godaste som finns). Jejja kom dessutom sen och då gick vi vidare mot carlichoklad och käkade glass. Har även hunnit med ett pass på SATS idag, duger dcok att jag inte kan köra fullt ut eftersom min förskyldning vägrar att försvinna.

Imorgon ska jag jobba igen, och sedan bär det av hem till Sara för grill med brudarna!! wihoooo

onsdag

Jag lyser ganska rejält med min frånvaro, men ni är ändå ett gäng som är inne och kikar. Den största anledningen till att jag inte skriver så ofta är att jag jobbar iprincip hela tiden, och de få dagarna när jag är ledig spenderar jag genom att hänga med Joel, kompisarna och träna. Så där har ni anledningen. Men det kommer bli bättre, i promise!
Imorgon är jag ledig och det ska bli så skööönt.
pussspuss

måndag

Jag spenderade min lediga helg i Trollhättan hos min Joel. Vi var var på räkfrossa och jag åt räkor för första gången på väldigt många år, kan dock inte säga att jag tyckte att det var nogon mega hit alltså, men vi hade en trevlig kväll. Idag har jag jobbat och efter det åkte jag, Nikki och Alex till skutberget och tog ett dopp, det var varmare än vad jag hade räknat med, faktiskt. Har även hunnit med en sväng till SATS och tränat.


bra kille, min kille.

Fredag

Efter hårt slit och arbete under veckan så satt det fint med ledighet. Har tillbringat min lediga dag genom att umgås med Jejja, vilket var super mys, har saknat henne !Vi har käkat jordgubbar och choklad och hunnit med en runda på stan. Jag införskaffade mig ett par rå snygga shorts och en BH. Har även vart på SATS och tränat, har blivigt lite dåligt med träning på slutet men det ska det bli ändring på!

Imorgon kommer min pojk hem också, så i helgen blir det myspys!!
RSS 2.0