måndag

Dax att krypa till kojs, imorgon klockan 10.26 kliver vi på tåget mot stockholm. Vi är framme i stockholm 13.30 vilket betyder att vi har 5 och en halv timme på oss att kika i affärer innan det stänger. Sedan åker vi till Saras syster och övernattar för att klockan 06.45 på onsdagmorgon ändra riktigt och hoppa på färjan till Åbo. Önska oss lycka till för detta måste bli bra!
Pusspusspuss


mmmm

som vanligt så var spinningen sjukt jobbig, svetten bara sprutade kring oss, men fan vad skönt det är...efteråt. Kom nyss hem från naturkunskapen där vi tom fick sluta lite tidigare. Fick reda på att jag hade kammat hem ett VG+på provet, härligt! Sitter i skrivande stund och äter av denna sallad, måste säga att jag är en jävel på att göra sallader, fan vad goa dom blir!;)



kyckling, sallad, gurka, paprika, fetaost och cesardressing mmm vad gott

jejjs

självklart så fick vi sluta tidigare från pedagogisktledarskaps lektionen idag också... är hemma för att hämta träningskläder, klockan 12 ska jag ner på ett spinningpuls pass, får se om jag överlever denna gång! Sen iväg till skolan för naturkunskap.

Idag fyller min super fina Jejjs 19 år också så massa grattis till dig lover♥



En bild på oss från helgen:)

söndag

söndagsånget? Tråkigt för er. jag har inte det minsta ångest den här söndagen, visst bävar jag för att gå upp imorgon när klockan ringer, men en dag i skolan kan jag fixa. För på tisdag drar jag och mina två favoriter till stockholm där vi ska tillbringa en natt hos Saras syster för att tidigt på onsdagmorgon dra iväg till Åbo för att utföra vårt projektarbete, det ska bli kul. Ett dygn på ett kryssningsfartyg och sedan hem igen.

Idag har jag tagit en promenad med mammsen, softat jävligt mycket och sett massvis med program på tv:n, DOCK var det inte one tree hill idag klockan 18.00 varför?? jag har lärt mig att uppskatta söndagar och jag njuter verkligen av dom!!!

Dax att sova kanske? Puss på er


love

Vad skulle jag göra utan badkar, duntofflor och morgonrock?
Det mina vänner, det är kärlek på hög nivå!

love and other drugs

Var och såg Love and other drugs på bio med Lisa och Stina. jag säger bara helvete vilken bra film!!! Alla som inte har sett den: gå och se den snarast möjligt!! Absolut topp 10 av alla filmer jag har sett.
Det hela blir ju inte sämre av att Jake Gyllenhaal är den absolut snyggaste killen på hela jorden, oh herre.


ujujuj vad oskar var bra igår


fett

Efter en arbetsdag byter jag om från sjukhuskläder till partykläder, ikväll ska jag dricka drinkar, sjunga,dansa, fira mina två fina vänner och se Oskar Linnros live, kvällen kan inte bli annat än awesome!!


tagg inför morgondagen






lost in the storm


Nu funkade det med låten så tänkte att jag slänger in den, lyssna och njut.

onsdag

Köpte med detta lilla fodralet till telefonen från H&M, för 49 kr blev det mitt. Perfekt när man ska till krogen då det även får plats med pengar, legg och garderobslapp ;)


cougar town

Ikväll klockan 22.00 är det säsongspremiär av Cougar town på kanal 5, ni missar väll inte?


Am I the only one who feels the rain falling down on me?

Blev ett bodypump pass med Sarisen och det känns i musklerna nu för jobbigt det är det. Efter duschade och bastade vi och bara satt och pratade massvis, fan vad jag tycker om den tjejen!!.

Dom senaste gångerna jag har vart på pump har jag hört en låt som jag har fastnat väldigt för. Idag hittade jag den ÄNTLIGEN!!! Här har ni den, rå bra om ni frågar mig!!

http://www.youtube.com/watch?v=qDPATHbW_U8

(det gick inte att ladda upp klippet nu:S men här kan ni lyssna på den)


tisdag

En snabb vända hemma för att fylla på med lite bränsle, ska springa ner till SATS nu och möta upp Sara och Lisa för ett bodypump pass. Ikväll hade jag tänkt att övningsköra om pappsen kan vilket jag hoppas på;)

PUSS


Joel Kinnaman



Denna snygging tog hem guldbaggen för årets manliga huvudroll, så rätt så rätt!

E.L.F


Jag är sugen på att beställa hem lite smink från e.l.f, här är bara några av produkterna jag är sugen på. Sminket är super billigt och kostar allt mellan 18 och 100 kr. Kanske skulle man skicka efter en beställning?
Här hittar ni sidan http://www.eyeslipsface.co.uk/

powerwalk

snörar på mig mina easytone skor, ska snart möta upp Johanna. Idag är det säsongpremiär av våra powerwalks, oj vad vi ska bränna!


Hittade mammas gamla ray bans för ett tag sedan


Oskar sexigast i världen linnros


Lyssnar på Oskar och taggar inför fredag, ska bli helt sjukt nice att få se han live!!!!

måndag

Som vanligt så hade vi knappt någon pedagogiskledarskaps lektion idag, vi fick sluta efter 5 minuter... På lunchen drog jag, Tali och Nikkan och tränade. Spinningpuls och det är verkligen så sjukt jobbigt, är 98 procent säker på att jag ska dö varje gång, vilket jag inte har gjort hitills iallafall, men fuck vilken skön känsla efteråt!

Nu sitter jag hemma och njuter av att jag inte har något skolarbete som måste göras, har precis druckigt te och ätit kantarell mackor, finns det något godare? Vad ska jag göra ikväll då? förmodligen ta en pw med Johanna annars ska jag nog slå på stort och städa mina garderober.

pösspuss




i fredags fyndade jag ett reaplagg


söndag

Dagen har jag spenderat i naturkunskapsboken och förhoppningsvi har lite av faktan fastnat i mitt huvud. Tog en pass och gick ner till gymmet och körde lite konditionsträning samt några ben och magövningar. Hade egentligen tänkt att köra zumba idag, men passet är så populärt så man måste vara där i tid och jag kände att jag inte hade tid att vänta en massa idag.

Nu ska jag förflytta mina ögon från dataskärmen till tv-skärmen och kolla på One tree hill, genom tidernas bästa tvserie!! Därefter är det ett uppehåll på en timme som jag ska spendera i badkaret sedan är det solsidan följt av en halvtimmes "minuten" sen ska jag kolla igenom naturen igen, där har ni min kväll;)

puss på er!


allt för min syster

Spenderade kvällen med min syster hemma i hennes lya. Vi köpte dessutom pizza och hyrde film. Självklart ville vi ha något gott till filmen och jag bestämde mig för B&J. Jag är en person som har jävligt mycket beslutsångest så efter många om och men bestämde jag mig att testa en ny smak...en med ananas vilket jag inte skulle ha gjort för helvete vad äcklig den var, så 50 spänn åt helvete...om det är någon som vill ha glass så finns den att hämta i min frys. Iallafall så hyrde jag och Nikki filmen "Allt för min syster" filmen var bra men otroligt hemsk och jag grinade floder hela filmen igenom... men den är absolut sevärd men jag varnar för blöta ögon, det går inte att undvika.


Nu ska jag krypa till kojs, hela dagen imorgon MÅSTE jag spendera i naturkunskaps boken med ett undantag för ett zumba pass. GODNATT♥


lördag

Igår satt jag, Lisa och Sara i timmar och bara pratade om livet och gamla minnen sånt värdesätter jag högt väldigt högt!♥ Jag sov sedan kvar hos Sara och imorse knallade vi bort mot Stina där vi har jobbat med projektarbetet och det känns faktikst som att vi börjar få väldigt bra koll på det hela vilket känns dunder bra. Har tagit ett bad och pluggat lite naturkunskap sen jag kom hem. Ikväll ska jag mysa tillsammans med min storasyster hemma i hennes lilla lya på herrhagen, skönt att ha helger när man bara tar det lungt i mellan åt.


fredag

Körlektionen idag gick väldigt bra och jag fick mycket beröm, härligt med bra feedback. Åkte till skolan en sväng och pillade lite med mitt bilspel och fick sedan åka hem. Har spenderat tiden efter att kolla efter studentklänningar på nätet, jag har en bild i huvudet på hur exakt jag vill att min klänning ska se ut!!! Hoppas jag finner den eller något liknade i allafall. Ska slänga ihop lite saker och dra ner mot stan för att möta Stina för en fika. Sen ska jag dra mig bort mot hammarö och träffa Lisa och Sara, vi ska se på lets dance och prata massa minnen, super mys!

PUSS

torsdag

Idag följde Terran med mig till SATS och körde ett spinningpass följt av lite övningar i gymmet vi avslutade det hela med dusch och bastu, riktigt nice!


tisdag

En ganska så relativt lungn dag i skolan med två nystartade kurser och en inställd lektion, fick sluta 14 istället för 17, hur gött?? Drog hem och pluggade lite och pallrade mig senare ner mot sats och körde ett bodypump pass. Fuck vad jobbigt det var idag men jävligt härligt! Har käkat en apelsin och en hårdmacka med keso på, och det var faktikst rätt gott. Ska man träna för att nå resultat så man måste man även tänka på kosten och jag vill ju nå resultat! Därför så måste jag börja käka en bra och nyttig kost. Har även som ett nyårslöfte att inte vara så jävla kräsen, så nu kör vi!!!

Ska ut och övningsköra med pappsen nu och sedan ska kvällen spenderas genom att plugga, ha det fint mina vänner. PUSSSS


måndag

Det är måndag idag och jag hade börjat skolan för 2 timmar sen om det inte vore för att det var studiedag idag, åh så lovely! Jag sov 12 timmar inatt och jag är fortfarande trött? Har ätit en rejäl och nyttig frukost med mammsen och vid klockan 12 ska vi ner till SATS och köra ett spinningpulspass. Egentligen är min förskyldning inte helt borta och jag borde vänta någon dag till med träning, men så blir det icke för nu kryper det i benen på mig och det är ju iallafall bättre idag än vad det var i lördags och då tränade jag ju också.

Hoppas ni får en fin dag mina vänner, puss!!!


söndag

Igår blev det utgång med några bra tjejer, det blev en super rolig kväll och jag träffade på många kända ansikten, vilket alltid är trevligt. Blev dock ganska sent igår så idag har jag mest vart trött, trött och trött. One tree hill, solsidan och minuten gjorde min dag idag. Mamma och pappa är hemma igen också efter några dagar i sälen, skönt att dom på plats även om jag älskar att vara ensam hemma. Ska dessutom bli skönt att få sova själv inatt efter att ha haft sänggäster varje natt undertiden som M&P var borta. Imorgon har jag studiedag också och det känns så jävla gött, dagen ska jag spendera genom att träna och plugga.


Nu ska jag sova, pusspusspuss

mamma 45


Igår fyllde världens finaste år, grattis mammsi♥


lördag

Jag och Jejja fick sällskap igår kväll, Therese, Lisa och Stina joinade oss.  Vi lagade god mat, hade massa tjejsnack, åt chokladfoundue och kollade på lets dance. Väldigt mysig kväll med fina vänner! Jejja stannade dessutom kvar hos mig och sov över här. Imorse drog jag iväg på spinning med Lisa vilket jag nog inte skulle ha gjort eftersom jag är super förskyld och jag fick snyta mig säkert 5 gånger under passet, men hur som helst var det skönt! Jag ska snart hoppa in i en dusch senare ska jag träffa Stina och Terran för ikväll ska vi hitta på nått skoj!

Fresten köpte jag en skjorta, en tröja (som jag har velat haft hur länge som helst, fast den har enbart funnits i mina tankar men så fanns det exakt en sån på gina i går, perfekt!!!) och ett halsband. Bilder kommer upp senare, så håll utkik!

PUSSSS


fredag

I onsdags hade jag nattbesök av Stina, och inatt av Sara, mycket trevligt och härligt med vänner som joinar en när man är ensam. Det är redan fredag och veckan har gått så jävla fort! Men det ska bli riktigt skönt med helg och jag är dessutom ledig på måndag! Om en liten stund kommer Jejja hit och då ska vi knalla ner till stan och kika lite sedan ska vi förbi affären och köpa lite frukt och choklad för ikväll ska vi laga mat, äta chokladfondue och se på lets dance, super mys!!!





pappsen 44


Idag fyller världens bästa pappa år, pusspusspuss♥

tisdag

Slutade skolan vid 12 idag. Drog direkt hem och la mig i soffan har vart helt sjukt trött idag och har haft både huvudvärk och halsont. Efter en powernap och ett bad försvann iallafall huvudvärken, hoppas på att halsen är bättre imorgon för då ska jag dra med mig Stina till sats.


måndag

Idag har jag vart i skolan, haft körlektion och tränat på Sats. Körde först 30 minuter kondition/förbrännings träning på crosstrainern och tränade sedan tillsammans med Emma i gymmet. Var kul att träna tillsammans med Emma eftersom vi tidigare aldrig har gjort det, konstigt nog. Hon är väldigt gosig.



OSKAR LINNROS

Idag har jag köpt biljett till Oskar Linnros på Nöjes den 28/1!!!!!!
Ska bli galet kul och jävligt nice att äntligen få se han live.


söndag

Idag har jag hunnit med att:
Springa runt på IKEA med mamma, hon köpte två skohyllor till mig så att jag kan ha bättre ordning på alla mina skor i en av mina garderober. Vi åkte sedan vidare mot rusta och willys och handlade. Jag har också hunnit med att träna, ett spinning pass och fy fan vad jobbigt det var! Men väldigt roligt. Nu under kvällen har Nikki, Alex, farmor och Göran vart här och firat mamma och pappa som fyller år under veckan.

Imorgon är det dax för skola igen... min sista termin på gymnasiet för om 5 månader tar jag studenten, det är sjukt!! Men jagkänner på mig att den här terminen kommer att bli jävligt rolig!



Hallå!

I fredags jobbade jag som sagt hela dagen, men dagen flöt på i ett jävla tempo vilket var skönt. Direkt när jag slutade tog jag en buss hem till Sara. Vi gjorde oss i ordning och sen kom alla andra och vi lagade i ordning tacos och hade det mysigt. Drog sedan vidare till score och bowlade, och shit vad roligt det var!! Verkligen hur kul som helst.

Igår var jag barnvakt åt min lilla kusin som är hur go som helst. Passade honom i ca 5 timmar och han grät inte en endaste gång, snacka om go unge:) Direkt efter jag hade passat klart Emil åkte jag och Jejja hem till Sara där även Stina var, myste bara massa hela kvällen!

Nu är det söndag och sista dagen på lovet, sjukt? Ska iallafall slänga på mig lite kläder och följa med mamma till Ikea, hoppas jag hittar något skoj. PUSSS

Lite bilder från helgens bravader:



träning

Okej jag är helt totalt slutkörd. Zumban varade i 55 minuter men det kändes nästan kortare och jag måste säga att det var skit kul, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig ,man blev dessutom så jävla svettig det bara rann av mig, så det får bli fler gånger! Direkt efter zumban körde vi på med ett bodypump pass även detta på 55 minuter och efter att redan ha tränat i 55 minuter så var det ännu jobbigare än vanligt. Men ack så skönt efteråt, nu jävlar får det vara färdigt tränat för idag! Ska snart äta en rejäl måltid för magen börjar kurra. Sen blir det dusch och sova... imorgon står jobb på schemat sedan direkt hem till Sara för käk med brudarna och sen ska vi iväg och bowla, ska bli super kul! Ska ta med kameran också så har ni tur så kommer det att dyka upp lite bilder.
PUSSPUSSPUSS♥

6 januari

Blev väckt imorse av att mamma kom in och kitlade mig under foten, hon ville ha upp mig för frukost och en tur till stan för att spana in MQ rean. Jag hittade inget som föll mig i smaken. Sitter ner burrad i soffan med mina favvo tofflor och mjukis, det är förskräkligt väder ute. Har käkat lite fruktsallad och druckigt en kopp te, ska fortsätta i samma anda någon timme för att sedan stoppa i mig lite käk och knalla ner till sats. Idag ska jag testa på zumba för första gången, kommer jag skämma ut mig för all framtid? det återstår att se. Direkt efter zumban kör vi på med ett bodypump pass, här sitter det inte fast det är ju 2011 nu!


puss puss puss


vore helt ok nu


comeback?

Jo men det lutar mot det. Jag trivs mycket bättre här på blogg.se. Samma gamla Jonnisponnis men utan alla gamla inlägg, jag kände att dom hade lite för många år på nacken. Försökte mig också på att göra en ny header lite snabbt, haha fan vad jag suger! Visste inte ens hur man fick den jämn lång men det ska korigeras men det här får duga så länge.  Nu är det 2011 och vi kör på nya tag, är ni med mig?

RSS 2.0