måndag

Jag har alltid vart en väldigt spontan människa... tycker om att bara bestäma mig för saker och sedan bara dra, helst till okända platser. Så idag bestämde sig jag och Sara för att ta en sista minutenresa till Kreta, för 2058 kr var, helt sjukt billigt! Så massa sol och bad med bästisen blir det en vecka framöver, det är vi värda efter massa slit under sommarn, ha det fint för det ska vi ha! Pusss




ser lovande ut;)


måndag

Sov hos Joel inatt igen. Igår innan vi skulle lägga oss såg vi på filmen, walk to remember, riktigt bra film faktikst. Joel klev upp vid 7 för att åka till skolan, jag kan säga att det var riktigt skönt att få ligga kvar och sova några timmar. Nu har jag precis käkat frukost och ska ner med mamma till SATS och köra ett bodypump pass. Det var hur läge sen som helst jag körde bodypump, så förväntar mig att ha svinigt ont i kroppen imorgon. Efter
vi har tränat ska vi hem till morfar ocg gratta honom lite eftersom han fyllde år igår.


pusspusss


söndag

hallå där. Jag lever faktiskt även om det har vart dålig uppdatering, dock är jag sjukt sliten och bakis idag. Firade min älskade Hanna som fyllde 19 år igår (grattis igen!!!) Vi hade det jätte trevligt hemma hos henne. Har spenderat dom senaste dagarna genom att jobba och hänga endel med mitt hjärta eftersom han är back in karlstad igen.

Har haft en ledig helg också vilket har vart skönt, om jag är ledig imorgon som det ser ut nu blir det första gången på 11 veckor som jag är ledig 3 dagar i rad, det skulle vara skönt faktikst:)


idag har jag namnsdag

Så grattis till mig och alla andra Jonna (Jonnor?) där ute.


lördag

Igår efter jobbet var jag ute och käkade på Pasha med Joel och delar av hans familj, det var jätte god mat och kul att få se dom en snabbis:) På kvällen var jag med massa brudar hemma hos Bea och förfestade, mina kompisar är verkligen världens stördaste och jag har verkligen så jävla kul tillsammans med dom. Kul med en ute kväll eftersom det inte har blivigt allt för många under sommaren då alla har jobbat så olika. 

Har softat hela morgonen men även vart en sväng på sats, men idag var det ingen hårdträning direkt. Snart kommer Sara hit, så ska vi bakishänga lite tillsammans:)




ny klänning och fläta

och nymålade naglar, redo för jobb!



Hanna kom över på en liten kvällsfika


massa massa hjärtan till min fina vän♥

torsdag

Jobbade mellan 9,45-18 idag, shoppade lite efter jobbet dessutom. En röd jätte söt klänning, ett par trosor och ett linne. Nu under kvällen har jag roat mig med att baka. Gör min sista schemalagda dag på lördag så tänkte därför ta med lite fika till jobbet och bjuda på:)

Lite halvtaskig bild, men här har ni iallafall min röda nya klänning. Passar skit snyggt med conversen till om ni frågar mig;)

Bästa hårprodukterna


Sen så luktar dom helt sjuuuukt gott också:)

onsdag

I måndags efter jobbet så åkte jag somsagt upp till Joel i trollhättan, tror ni att tåget var i tid då? Nej en timme och 9 minuter försenat... Spenderade iallfall min lediga dag igår  tillsammans med min fina kille, längtar så tills han flyttar hem igen, men inte länge kvar nu:))))

Idag fick jag jobba över 2 timmar på jobbet, men mer pengar till mig så vi tackar och tar emot. Efter jobbet åkte jag och Jejja hem till henne på stockfallet och tog sedan en lång promenad in till stan igen. Det är alltid lika skoj att umgås med Jejja, så go och glad tjej♥



gammal bild på Jejjs och mig!


söndag

Idag har jag jobbat mellan 11-16,30 snabb och kort dag med bra betalt, det gillas. Har hängt med familjen + alex framför tvn i x antal timmar men har dessutom hunnit med en pw med Lina, Sofia, Annika och mamma.

Imorgon jobbar jag igen och sen hoppar jag på tåget till mitt hjärta, blir dock bara där ett dygn men bättre än inget. Snart flyttar han ju hem igen:)))))))))))


puss på er

Klickat hem lite söta toppar


Att allt dessutom var på rean gjorde ju inte saken sämre. Allt kommer från H&M;)

Clothes Over Bros

Köpte med mig denna blusen hem från jobbet idag. Kostade ENDAST 99 kr ordinariepris och efter personal rabbat och 10% för clubbmedlemar så fick jag betala 67 kr, gilla!



fredagkväll

Hallå!
Är helt slut och det ska inte stå på innan jag kryper ner till kojs och sover. Idag var jag som sagt på H&M på bergvik och jobbade och det gick finnemang, kul att få se hur andra hm butiker arbetar:) Passade dessutom på att fynda den här baddräkten på rean. Fick betala 34 kr för den efter all personalrabbat osv, helt okej pris va? ;) Baddräkt är inte min grej riktigt men jag hade tänkt att ha den till ett par höga byxor och en kofta, och wella så har man en rå snygg party outfit! Kvällen har jag spenderat genom att hänga med Sara och kikat fotboll.

pusspusspuss och extra pussar till mitt J idag♥


fredag

Vaknade av bygget som dom håller på med härutanför, lite tråkigt eftersom jag börjar sent idag men men. Idag ska jag till bergvik och jobba på H&M där, det ska bli intressant och roligt. Jag skulle egentligen ha gjort min sista dag för sommaren på söndag men blev förfrågad att ta en vecka till och självklart vill jag det.

Igår var jag ledig och spenderade dagen med att hänga med Sara, Stina och Lisa. Vi drog ut på sjön med Saras båt men det känns att hösten är påväg för det var inte varmt alls trots att vädret var jätte fint:(

Nu ska jag slänga ihop en rejäl frukost och sedan göra mig i ordning och kolla vad jag ska ha för kläder, alltid samma problem....

ha det fint Pusssssss

tisdag

Fan vad dålig jag har vart på att skriva här. Men jag har mest jobbat och den tiden jag har vart ledig har jag spenderat med att hänga med Joel och kompisar. Har bara 4 dagar kvar på jobbet, det känns helt sjukt. Vart tog den här sommarn vägen? Idag har jag vart ledig och åkte upp till stugan med Nikki, mamma och pappa igår och idag kom Soffan, ullman och Tali upp. Vi har haft fint väder och hängt ute i solen hela dagen. När jag kom hem åkte jag, Sara och hennes mamma till IKEA och kikade på lite grejer, alltid lika kul att gå runt där. Köpte mig faktiskt två stora fina muggar.


RSS 2.0