Tisdag

Ny tränad
Ny duschad
Och ny tshia från monki för en tjuga, perfekt att softa i hemma till mjukis!


Måndag

Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig, sover så skönt i Joels säng! Jobbet ringde förut också så jag ska jobba 12-19.20 så jag ska snart upp och hoppa efter jobbet ska jag och Joel dra till Willys och handla, det är rätt tomt i frysen här;) ha en fin dag! Pusss


Söndag

Ska iväg och jobba drygt 3 timmar, kort arbetsdag så tur att det är dubbelt betalt! Ikväll kommer min snygging hem också! Hoppas ni får en fin söndag!

Puss å kram


virkad bikini

Vill ha en vit virkad bikini till sommaren, det är så jäkla snyggt!


Lördag

Igår firade vi Ida som fyllde 20 år! Riktigt rolig kväll med sköna människor ett + att saknade Stina var hemma i kd över helgen också!!


Varför blir mitt smink alltid såhär?


fransförlägning

Jag har lovat att skriva lite om min frasförlängning som jag gjorde för 15 dagar sen (sorry för att jag har dragit ut på det) Iallafall så gjorde jag en fransförlägning på Martinsparfymer. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och det är skönt att slippa sminka fransarna. Brukar dock kleta på lite mascara på underfransarna för att ge ett naturligare intryck, sen så älskar jag ju att sminka mig med skugga dessutom. men super skönt att slipa kleta på mascara och dessutom känna sig fin direkt när man vaknar på morgonen.

Det kostar ca 695 kr att göra en fransförlägning på Martins men jag hade 150 kr rabbat i "idrottsrabatten" så jag betalade 545 kr. Jag är nöjd med resultatet och ska nog fortsätta gå och fylla på fransarna. Har tappat 3 fransar efter 15 dagar. Men försöker vara ganska noga med att sköta dom:) Normaltsett så håller en fransförlägning 2-8 veckor.



Är helt osminkad på bilden

Världens bästa missförstånd

Idag har jag jobbat 08.00-14.00, bästa tiden ever! Jejjs kom hit en stund efter jobbet och drack te och sådär med mig. Har precis berättat en ganska läskig grej för henne när det plingar på dörren, väldigt intensiva och arga "plingningar och knackningar som inte gick över. När Jejja kollade ut så höll person som stod där utanför för kikhålet så vi blev livrädda och trodde det var någon galning där ute, som stod och bankade och rykte i dörren, det gick så långt att vi ringde polisen, fattar ni? Vi var så jävla rädda. Men vem är det inte som står där utanför?? Jo Min älskade Stina och Patrik som jag inte sett på 2 månader, fattar ni schoken? Jag ringde to.m polisen men fick ringa och avboka fort som fasen när jag insåg att det var stina och patrik. hahhaha fy fan vilken lycka! Imorgon ska jag dessutom hänga med Stinis hela dagen, oj vad mycket vi har att ta igen!

Nu har jag nyss vart och tränat på Sats med Lisa, det blev ett rejält pass för mage och rygg:) härligt!!




parfymer

Tänkte tipsa er om mina två favorit parfymer, Escada magnestism och Disel Loverdose.


Bada badkar och läsa Solo


Några godbitar från H&M





tisdag

Idag har jag jobbat 08.00-16.00 bästa tiden egentligen även om det är lite kämpigt att ta sig upp på morgonen. Fynade en stor och mysig poncho idag för 30 spänn, när det är så billigt får man faktikst handla. Jejjsan kom hit så vi har gjort american panncakes med banan ( tack för receptet Elin) druckigt te, myst, pratat och bokat in en resa till stockholm nästa fredag för lite äventyr, det ser vi fram emot:)

Tog det lungt på träningsfronten idag, träningsvärk i rygg och armar så det står härliga till men imorgon kör jag nog på med spinning eller något i den stilen.

puss på er


måndag

Har jobbat och tränat idag, bra start på en måndag va? Körde bodycombat med Lisa och Elin. Det är verkligen ett skit roligt pass, som man blir så jäkla taggad av!

Förresten jag är så jäkla trött på det här tråkiga vädret och vill bara ha soooool och värme, så om någon är sugen på att ta med mig på en lyxresa någonstans så är jag väldigt villig att följa med;)






Helg

Igår var jag ledig. Började dagen med att gå ner och träna med mamma på morgonen. Sen mötte jag upp Emma för en låång fika, som inte alls kändes lång, vi träffas alldeles för sällan så vi har alltid massvis att prata om. Sara kom till mig efter hon hade slutat jobbet, länge sen jag såg henne också så vi hade massvis att prata om och ta igen. Nikkan och Fia kom och hämtade oss så åkte vi hem till Nikki, kollade The vocie, åt gott och bara myste massa. Idag har jag jobbat fram till 14, ska snart och möta min pojkvän på tågstationen:)) pussss

Torsdag

Åkte hem till Hanna imorse på en latte och massa prat, mysigt. Efter det åkte jag till jobbet. Jobbar 13-19.20 idag, just nu har jag lunch!!


orofluido


Ett tips till alla tejer är Orofluidos serie, som består av olika typer av oljor för håret. Dom luktar verkligen super gott och ger fin glans till håret. Jag har orifluidos shinespay som jag tycker är super bra. Kostar runt 270 kr.

Theres more to life than hair but its a good place to start

Var iväg till Aqua förut och fräschade till håret, klippte av en rejäl bit, men nu är det fräsch och det slitna är borta! :))


träninnnnng

klippte av en rejäl bit av håret så nu känns det fräscht och fint igen:) Mötte upp Elin på SATS och körde ett shape pass, ett styrkepass där man använder friavikter, stång, gummiband och bräda, riktigt roligt och bra pass tycker jag. Vi körde dessutom ett bodybalancepass, som också var bra. Så idag har jag kört en riktigt träningsdag, så skönt:) Blir så sjukt rastlös nu när jag inte jobbar så mycket och min pojkvän är hemma hos sin familj i trollhättan, vad ska jag göra på kvällarna??? (jag och mina kompisar matchar inte varandra så bra i tider, jobbar och tränar olika:()

/rastlös brud


tisdag

halllllooooo!
Idag är jag ledig, har sovigt ut, käkat frulle och snart ska jag ut på en långpromenad längs älven tänkte jag. Sen ska jag hem och fixa i ordning mig lite för att sedan dra till Auqa och klippa mig, ska bli så skönt att få bort slitna äckliga toppar. Vid halv 5 tänkte jag dra till SATS och testa ett nytt pass, känner att jag är riktigt träningsugen idag!!

ha en fin dag allihop, pusss


måndag

Har jobbat mellan 11-17.00 idag, väldigt lungt på jobbet nu så det känns lite konstigt eftersom det var så himla mycket och göra runt jul. Efter jobbet var jag på SATS med tali och körde ett spinningpass, tog ut mig så jag höll på att dö efteråt, men gud så gött det var.


Älskar dig!!!


Love

Igår åkte jag upp till Trollhättan för att möta upp Joel, käka tillsammans med hans familj och sedan ta tåget hem tillsammans med J. Jag är så jäkla glad att ha han hemma!! Min fina bruna snygga pojkvän!!<3


Tips!

Jag fick som sagt massa duschtvålar, bodylotion och produkter i födelsedagspresent/ julklappar. Tänkte tipsa om den här duschtvålen från Björk&Berries. Den heter wild strawberry, smultron. Den luktar så jäkla gott att man bara vill äta upp den!


Vanilla

Köpte ögonpennan från MUS som jag skrev om häromdan, 135 kronor fick jag ge för den, är super nöjd:)


tisdag

Har jobbat mellan 8-15 idag, har haft en lager dag tillsammans med Martina:) Ibland är det faktikst skönt att börja tidigt och få gå hem tidigt istället, man får liksom ut mer av dagen då. Hade egentligen en klipptid direkt efter att jag slutat men min frisör son hade blivigt sjuk, så jag får boka om tiden. Jag som verkligen vill klippa mig NU!! Måste fräscha till barret lite;) Har precis druckigt en smoothie och ska byta om till träningskläder för att gå ner och köra ett spinningpass, hej å hå!


måndag

Blev inringd på jobb, så nu är det bara att sadla om och dra till jobbet och tjäna casch istället. Har dessutom fixat tid för fransförlägning nu så på onsda morgon ska jag få fina långa fransar, är så förväntansfull:))
Ha en fin dag mina vänner och kom och handla lite kläder av mig på H&M!
PUSSSSS


Forever Young

Jag hittade massa roligt på IKEA, mycket fint till pojkvännens lägenhet som jag ska överaska honom med tills han kommer hem på onsdag. Köpte dessutom lim, guldpenna, ett album och lite sånt så jag kan börja greja med mitt fotoalbum igen, har haft slut på lim ett tag, men nu ska jag nog kunna få klart det. Det är ju så kul och blir så fint:)


Sats

Var nere och körde lite cross och maskiner på gymmet förut. Här har ni dessutom min nya träningströja, Jag fyndade den för 99 kr istället för 399 som den egentligen kostar.
SNYGG VA?!?


spöke

Har precis kletat in ricinolja i håret och ansiktet i en ansiktsmask, jag ser ut som en spöke. Håret blir så jävla fett av oljan, ser ut som man har hällt smältsmör i det, hahah. Men det blir glansigt och fint efteråt. Om det växer? det kan jag inte svara på ännu eftersom det är andra gången jag kletar in det. Ska snart hoppa i duschen och få ur det här, sen fixa mig i ordning för att dra till IKEA och bergvik med mammsen.

Ha en fin dag! pussen


Vanilla


Vill testa denna ögonpennan från Makeupstore. Det gula ska göra så att ögat ser större och piggare ut, det ska dessutom ge ett mer naturligt intryck än om man använder en vitpenna. Ska faktikst köpa och testa, tycker att det ser så fräscht ut:)

7/1

Mamma gjorde en super god cesarsallad till mig, henne och pappa. Dom senaste dagarna har jag mest vart hemma och tagit set lungt, men det har vart så jävla gött. Har kollat på Gladiatorerna och just nu håller jag på att färga mina ögonfransar ( blev så jävla sugen på snygga fransar;) ska snart tvätta bort färgen och lägga mig och läsa Zlatanboken.


fake-it-til-you-make-it

Är så jävla sugen på att göra en ögonfransförlägning. Finns inget snyggare än långa svarta ögonfransar, dessutom gör ögonen så otroligt mycket på ett utsende. Vill göra nu!!!!!!!


lördag

Körde ett bodypump pass igår och det känns idag kan jag lova, jävlar vilken träningsvärk jag har i rumpan, baksidan låren, brösten och triceps, jissses. Har jobbat idag mellan 09,45-15.00. Vet inte vad jag ska göra ikväll och jag är så jävlas rastlös, gaaaaaaah!


finaste J

Fick en liten bild på min snygging igår som är i Zanzibar!! Uu vad jag saknar honom!! Fattar ni hur blek jag kommer se ut brevid honom på onsdag eller???

Gahhhhh kom hem nu Jolle!



torsdag

Idag har jag jobbat mellan 09,45.16.00, en kort och skön dag:) Snart kommer Tali hit. Då ska vi hitta på något skoj, lutar mot bio eller hyra någon bra film och ha lite myskväll. Jag är ledig imorgon så känns som om det skulle vara fredag idag. Fyndade dessutom en skit snygg rosa träningströja från Stadium idag:))

Saknar min Joel också så jag håller på att bli tokig!


Ny skit snygg kavaj

Självklart kommer den från H&M. Den är med på rean och kostar 150 kr istället för 399, GALET!


Ricinolja

Nu ska vi se om ricinoljan ( som egentligen är laxeringsmedel) kan göra underverk för mitt hår. Många som har testat produkten säger att det verkligen har hjälpt och att håret ska växa 5 cm istället för 1 cm i månaden, Sounds gooood!


spinning

Hade en väldigt kort arbetsdag idag, 09,45-15.00 men det var skönt. Var iväg till SATS och körde spinning i 45 minuter och körde dessutom lite maskiner också. Känns skönt att starta igång ett nytt träningsår med ett jobbigt spinningpass, NU KÖR VI!!


2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
-Jag tog körkort, tog studenten och gjorde den spontanaste resan i mitt liv, jag och Sara bestämde oss för att dra till Grekland och bokade resan typ 18 timmar innan avgång.

Har du några nyårslöften?
- Jag vill bli bättre på att spara pengar och bli mer ekonomisk. Jag vill också träna mer, och bli hälsomsamare dvs, tänka mer på vad jag äter. Självklart måste man få unna sig någon gång i mellan åt också.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej, ingen bebbe här inte.


Vilka länder besökte du?
- Cypern, Grekland och åkte färja till Finland två gånger.

  Vad önskar du att du gjort mindre?
- Önskar att jag inet hade slösat så mycket pengar. 


Bästa minnet från 2011?
-Känslan på studentdagen att springa ut från skolan och känna sig fri, körkortet var också en otrolig jävla lycka!!! Sen studentresan och greklandsresan med Sara. Jag och några vänner gick på stora kalset, det var dåligt med folk men vi festade och hade sjukt kul, såg många bara artister och jag träffade Joel för första gången som i juni blev min pojkvän, alla minnen jag har med honom ligger mig också varm om hjärtat.

Bästa köpet?

- Cypern och Greklandresan.

 Vad spenderade du mest pengar på?
- Resor, kläder, mat.

 Gjorde någonting dig riktigt glad?
-Körkortet, studenten, Joel och jobbet på H&M. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Jag var nog gladare, det har vart ett otroligt händelserikt år som har bjudit på sjukt mycket roliga händelser. sen så har omställningen från att gå i skolan till att börja jobba vart ganska jobbig till en början, i skolan kunde man latcha runt ganska mycket och träffade kompisarna varje dag, nu är det ett helt projekt för att alla tjejerna ska kunna träffas samtidigt. Men jag älskar att jobba och tirvs som fisken i vattnet på H&M.

 Favoritprogram på TV?
- BigBrother och ensam mamma söker. 


Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- tror faktikst inte det.

 Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Att åka på någon lång resa någonstans och bara leva livet. Ser framemot att få dela massa mer tid tillsammans med killen jag är dödskär i, jag ser framemot att träna. Jag ser framemot att göra galna grejer med mina vänner, jag ser framemot att tjäna mycket pengar och i slutet av året så fyller jag dessutom 20 bast och får gå på systemet själv, det ser jag också framemot:)


1 januari 2012

Första dagen på året och oj vad jag har slappat! Sett tv, hängt vid datorn, badat, läst Zlatans självbiografi, ätit pizza och kollar på paradisehotell Norge. Imorgon börjar mitt nya liv! Jag vill bli hälsomsamare, äta nyttigare, träna mer och bli mer sparsam. Jag känner på mig att 2012 kommer att bli ett bra år! Gott nytt år, gott folk!


RSS 2.0