söndag

Igår kväll så gick jag, Nikki och Sara på bio. Vi såg en gång i Phuket, det var andra gången för mig, men den är ju så jäkla härlig och rolig, exakt min humor! Idag har jag jobbat 12-16, bästa tiden och bäst betalad, perfekt:)
 
Ända sen jag kom hem har jag provat massa kläder, jag har helt seriöst så mycket kläder så jag själv glömmer bort vad jag har. Mycket är ju skit fint men jag glömmer liksom bort det. Så jag ska börja fynda mer i min egena garderob istället för att köpa nytt hela tiden, det är dock lättare sagt än gjort, speciellt när man jobbar i klädbutik. Men jag ska iallafall försöka och försöka tänka efter flera gånger innan jag köper något:)


Lördag

Eftersom det var lön igår så unnade jag mig en söt topp, ett mintfärgat negellack och ett baslack(för att inte få missfärgningar på den egna nageln)


Versace

Idag fick jag min versace bikini och jag är super nöjd:) den är så himla söt och jag längtar tills jag kan börja använda den;))


Onsdag

Idag har jag vart ute på H&M på bergvik och jobbat, dagen gick fort och det är alltid kul med lite variation. Imorgon kör jag på inne i stan igen med ett jobb pass på 10 timmar, men det ska jag nog fixa galant:)

Nu myser jag hemma hos mitt hjärta:)


hängt med Bästis hela dagen


LÖrdag

Jag har precis vart och kört spinning och cxwork, tagit det lungt i veckan eftersom jag kört hårt med hostmedecinen och försökt få bort min förbaskade hosta så det var väldigt skönt att få träna och givetvis jobbigt. Nu ska jag lägga mig i ett bad, med hårinpackning och annsiktmask. Idag är det tråk väder, regn och slask så vi får se vad denna dag har att erbjuda det lutar mot film och mys med några godingar!

Ha en fin lördag :) Pusss


En resa skulle inte sitta fel..


Fredag kväll

Efter att ha jobbat över en vecka i streck så ska det bli otroligt skönt med en ledig helg! Kvällen har vart lugn käkat god mat och nu ser jag och J på the girl with the dragontattoo.


versace


Klickade nýss hem den här versace bikinin från H&M, så himla söt tycker jag:)

Alla hjärtansdag

Igår kväll åt jag och Joel god mat, gick på bio och bara hade det jätte mysigt!

Jag fick dessutom trosorna av mamma och pappa som jag hade önskat mig. Och Joels söta mamma hade skickat ett jätte gulligt kort till mig med ett presentkort på kicks, så himla snällt och gulligt:)


Puss på er

Hoppas ni alla får en din dag fylld med kärlek av flick/pojkvänner, familj, släkt och vänner <3


Sminket behöver också städas

Fick ett litet ryck nu innan jag skulle sova, att jag var tvungen att städa bland mitt smink, torka rent och tvätta penslarna. Det blir så mycket roligare och fräschare att sminka sig om sminket är rent och inte massa kladd. Borstarna rengör jag med en speciell " spray" från kicks som i stortsett bara innehåller sprit för att döda bakterierna sedan schamponerar jag borstarna, tvättar ur dom och lägger dom på tork! ( lägg borstarna på sidan så att inte vattnet rinner ner i borsten och löser upp limmet) Ett tips till alla er som aldrig tvättar ert smink och era borstar, gör det! Framför allt borstarna innehåller massa bakterier, många får faktiskt finare hy genom att hålla rent sitt smink.

( mitt smink som jag bär med mig dagligen, dock har jag ju massa mer grejer men det orkade jag inte rengöra nu)

måndag

Idag har jag jobbat 9,45-18 men dagen bara svischade förbi som vanligt. Jobbar ganska långa dagar den här veckan vilket är gött, mer cash till mig! Skulle egentligen vart och tränat nu på kvällen men har haft hosta nu i drygt 3 månader och jag känner att det har krupit ner i lungorna så imorgon ska jag till doktorn och kolla upp detta.


american dream

Dom här snygga skorna står hemma hos farmor och väntar på mig! Jag har världens bästa farmor och jag vill ha vår och sommar och går runt i converse och shorts!!!


snygga bikinisar från H&M








i love you

Idag har jag och min Joel vart tillsammans i 8 månader, massa kärlek på det! Synd bara átt han inte är hemma så jag får pussa på honom. Men jag har iallafall vart en snäll flicka och städat hela hans lägenhet.





sweet

söta trosor från twilfit som jag gärna vill ha, perfekta till alla hjärtansdag ;)


lördag

Igår hade jag mys kväll med boyfriend såg desperate, kollade hans afrika bilder och åt massa gott, maltesers har blivigt en ny favvo för oss. Imorse började jag jobbet vid 9 och jobbade fram till 15 och dagen bara svepte förbi. Vi har fått in massa bikinis på H&M nu och massa annat fint, så nu kliar det i fingrarna på mig men jag måste stå emot och vänta... Nu kommer snart Tali hit och då ska vi ladda upp med myskväll!


friday im in love

Som vanligt så startade jag och J morgonen med ett avsnitt desperate. Tali har vart här på våffel lunch som vi fick omvandla till pannkakslunch då mamma och pappa hade tagit med sig våffelgärnet, fy! Men det blev så gott än då så:) Nu håller jag på att måla naglarna och ska fixa till mig lite för att sedan dra till H&M för att jobba klockan 15-19.00, skön tid. Ikväll ska jag bara mysa och ta det lungt imorgon väntas yttligare en arbetsdag mellan 9.00-15.30 så alla som ska på Rebecka och Fiona ikväll kan väll dansa lite för mig med!

Idag har jag på mig min nya fina svarta topp från H&M- trend.



Pw

Dubbla träningsthigts och mina easytone nu ska jag möta upp Martina för en Pw :) andra träningspasset idag! Gooood Work!


torsdag

Har yttligare en ledig dag, det är skönt men jag börjar bli lite rastlös så nu längtar jag faktikst tillbaks till jobbet. Tur att jag jobbar hela helgen:) Snart kommer Emma hit på lite te mys och sen ska jag bege mig mot SATS för att köra spinning + cxwork. Ikväll kanske jag även hinner med en promenad och har dessutom tänkt att städa Joels lilla lägenhet, det är ju trotsallt jag som är bäst på att smusta ner med allt smink och allt hår som åker av när jag plattar det osv.

Bloggen har dessutom krånglat på sistånde och det går inte att kommentera när jag skriver mobilinlägg vilket jag för det mesta gör, men jag ska försöka fixa det:)

puss på er!


Bild från i sommras på mig, Brian och Emma.

Denvit

Låt oss se vad denna tandkrämen går för!


linnen 99 kr från H&M

Dessa linnena från H&M är så jäkla snygga. Det vita hinner dock ta slut innan jag hinner haffa det från jobbet så jag får väll lov att beställa det om jag ska hinna få något. Kommer vara skit snyggt till ett par short i sommar matchat med converse. Ett + att det nästan är gratis.


Ganska usla bilder, men linnena är iallafall stickade

Onsdag

Jag var ledig idag också, var och tränade på Sats imorse och sen mötte jag upp Hanna och Johanna på stan För en fika och massa skvaller. Nu är jag hemma hos boyfriend och kollar desperate och myser:)


oceanmist

Måste bara tipsa om en sjukt bra grej, nämligen saltvattenspray! Om ni har problem med "glidigt" hår som inte alls vill forma sig så måste ni testa saltvatten spray, håret blir liksom strävt och mycket fylligare och det är lättare att fixa det. Man får till den där sexiga strandlooken.

Finns en budget variant på H&M för under 50 lappen som funkar minst lika bra:)


tisdag

Idag är jag ledig, är hemma och dricker te och ska snart fixa mig lite för att möta upp Stina (som har flyttat till ljungby) mfl för en lunch/fika det ska bli jätte mysigt. Det är så svårt att få till träffar nu för tiden eftersom alla jobbar och har så olika scheman. Efteråt ska jag och Elin bort till SATS och köra ett shape pass. Älskar lediga dagar :))


give me sunshine

så trött på vintern nu och vill bara ha sommar, sol och värme. Här är en bild som pryder min bakgrund på mobilen och datorn just nu, den får mig glad:)

Joel och hans minsta lillebror när dom var i zanzibar.


i mina lurar just nu





stinis

Iår fyllde världens bästa Stina 20 år. 20 år liksom...när blev vi så stora? Tycker det känns som bara några månader sen vi firade alla tjejernas 18 års dagar, men nu är det dax för alla att fylla 20. Jag är sist ut;)
Hoppas iallafall att du hade världens bästa dag i sälen Stina och att du festade som bara du kan. Jag älskar och saknar dig varje dag nu när du är ute på äventyr. pusssss






clarins cleansing milk

Tänkte tipsa om min favorit rengörning den kommer från Clarins och är en rengörnings mjölk som är anpassad för ung hy. Den är väldig len och skön mot huden och luktar dessutom väldigt gott. Jag har dock inte hittat någon jätte bra dagkräm som jag har fastnat för ännu, så om någon har något tips på någon bra så får ni gärna komma med det.


odd molly

Vill jätte gärna ha denna topp och linnet från odd molly, så himla söta och snygga på samma gång. Jag skulle matcha det till ett par tighta svarta jeans. (alt. höga jeans shorts på sommarn) Så om någon vill överraska mig och göra mig super glad någon dag så ;)


En gång i phuket

Igår var jag och J och såg en gång i phuket på Bio, så jäkla rolig film, gå och se den!
Idag har jag jobbat mellan 13-16.20, skön dag. Har även sett några avsnitt desperate tillsammans med Joel, den serien är så bra, fattar inte varaför jag inte sett det tidigare. Ikväll är jag hemma för att umgås med mamma och pappa.

Lördag

Lunch hos mormor i Sunne! Skaplig utsikt. Ikväll ska jag och J på bio, en gång i Phuket.


Stockholmooo

Jag och Jejja hade en trevlig dag i Stockholm, trots ankommst 1,5 timme senare än beräknat. Fick med mig en silverklocka som jag har vart ute efter länge och 3 toppar! Mysig dag med en mysig Jejja. Nu är jag hemma hos min pojkvän och ska krypa ner i sängen och sova, natti natti:)


Fredag

Sitter på tåget påväg mot Stockholm med Jejja! En heldag med shopping och massa annat skoj! Snart dax för frulle:)


Torsdag

Var iväg och tränade Spinning och cxwork på Sats efter att jag slutade jobbet. Nu är jag hemma hos Joel, vi har precis ätit mat, nu ska vi käka kesella vanilj med frysta bär och se desperate, perfekt kväll! Imorgon åker jag och Jejja till Stockholm också:))
Puss


David Beckham bodywear

Idag lanserad vi David beckham bodywear på H&M, det har ni väll inte missat? Så alla killar ( och tjejer, ni kan köpa till era boyfriends eller pappsen) kom in och köp eller kom in och titta på bilderna, jag lovar att ni inte kommer bli besvikna. Joel har tur som har en sån snäll flickvän för ikväll ska han få ett litet paket av mig, undra vad det kan vara;)


RSS 2.0