Dax för jobb!


Söndag

Den här helgen har bestått av jobb och fest. I Fredags var vi hos Nina och partade tillsammans alla tjejer, nina flyttade nämligen till Norge idag. Igår firade vi Nikki som fyller år på onsdag. 2 riktigt värda och roliga kvällar. I dag är jag desto tröttare... Ska snart ge mig iväg till tågstationen och möta mitt hjärta! Så ikväll blir det massa mys:) pussss


Stockholm med Tali tisdag- onsdag :)


Jag är en klumpig människa


Bästa killen fyller 21


Välkomnar ett nytt hål i örat

Hoppas detta vill stanna längre än det andra.


<3

Idag fyller denna vackra människa år som både är min kusin och en av mina bästa vänner! Grattis<3


Ny väska

Från H&M i läder och mocka. För 199 kr blir den din.


Tisdag

Tror ni inte att spinningpasset var fullt när jag väl kom dit? Så himla typiskt, jag som ändå bara satt hemma och väntade på att det skulle börja. Fick köra på ett eget pass i gymmet som jag inte alls var sugen på. Det enda positiva var att jag fick några minuter extra tillgpdo och inte behövde stressa innan jobbet lika mycket. Nu är jag hemma och har precis käkat kantarellmackor och te. Håller dessutom på att uppdatera min iphone, har dock hört att alla apparna försvinner så det är ju lite drygt. Men hoppas den nya uppdateringen är bra och att det inte krånglar något:))

saknar mitt J också som inte kommer hem förens på torsdag.


höst

Det är mörkt, kallt, blåsigt och regning ute. En riktig höstdag då jag verkligen skulle sätta på mig ett par Hunter stövlar ( om jag hade haft några!! vill så gärna ha, så man kanske borde investera i ett par?). Egentligen har jag lust att bara hoppa i min mjukisdress och ligga i soffan hela dagen. Men jag har precis käkat gröt och en klementin och laddar för ett spinningpuls pass som börjar klockan 12, sen efter det får jag stressa och fixa mig i ordning för jobbet som börjar klockan 14.00. Men den här dagen kommer nog bli suverän den också, synd bara att jag inte kan duschaaaaaa hur länge jag vill.


puss på er alla fina.


söndagkväll

Myskväll hemma hos Fia tillsammans med henne, Nikki och tali. Drack dessutom årets första julmust, det satt fint i magen. Men julmust? det var ju nyss sommar. Ska snart krypa ner i sängen och sova, tror jag hoppar morgonspinningen som jag hade planerat i morgonbitti och sover ut istället och kör på ett kvällspass. natti natti!


Ledig helg

Sitter på tåget hem från Trollhättan där jag har spenderat mina 2 lediga dagar. Har haft en jätte mysig helg med Joel och hans familj:) när jag kommer hem hoppas jag ha ork till att städa mina garderober, ser ut som helvete och kläderna ligger helt huller om buller. Har jag tur hinner jag träffa min efterlängtade kusin. Pusss


Hur gött vore inte detta nu?


myskväll



skrev nyss ett långt inlägg som bara försvann, typiskt. I allafall så har jag jobbat idag för ovanlighetens skull;) Men jag trivs bra med mitt jobb och mina arbetskamrater så det är skoj. Ska dock bli riktigt skönt med en ledig helg, första på typ 5 veckor. Imorgon ska jag åka upp till Trollhättan till Joel och hans familj, länge sen jag vara där nu så det ska bli jätte skoj:) Har myst framför tvn ikväll med mamma och pappa. Vi har käkat god mat och kollat på idol, sånna här kvällar är så underskattade.

Morgonträning

Har precis avklarat ett pass på SATS. Nu blir det dusch, långfrukost och fix inför jobb!


Hösten är här så det står härliga till

Och jag saknar sommarn, bruna ben, solblekt hår, shorts, linnen, klänningar, Grekland och värme. Usch vintern är inget för mig. Tack gud för att du iallafall uppfann mjukisdressar, te och ljus.


4 månaders mys med mitt hjärta på mongolian


2 nya favoriter

Som har flyttat in hos mig


måndag

Blogg.se har krånglat jätte mycket på sistånde och man kan inte lägga upp bilder. Tråkigt..

torsdag

Idag har jag jobbat efter 2 dagars ledighet. Alltid skoj att komma tillbaks till jobbet, faktiskt. Har dock haft ganska ont i huvudet idag så jag ska försöka att komma i säng tidigt. skönt att ha mor och far på plats hemma igen också. Och för alla er som undrar, Bronzage verkar skit bra jag fick en jämn brun färg som jag har fått många komplimanger för, så ni som är sugna på att testa- gör det! Har köpt massa nya saker på sistånde också som jag har tänkt att visa upp, så håll utkik:) pussss

Sova

Ligger i sängen och ska alldeles strax sova. Efter att ha sovigt med Nemo och Joel sen i lördags känns det tomt att ha hela sängen för sig själv, enda fördelen är att jag kommer i säng någorlunda tidigt iallafall, fast hade hellre gosar ner mig mellan dom;)


Bronzage

Köpte natacha peyres brunspray förut för 249 kronor, så nu jävlar hoppas jag att den är bra.. Har precis sprayat in mig och den verkar lovande!!:)


Mys med favvo pojkar

Myser med mat och film
Hos Joel, dessutom är vi hundvakt åt denna sötisen!


RSS 2.0