iphoneeee

Idag ska min lilla pärla ( läs Iphone) in på lagning. Funderar på att pimpa upp den lite så varför inte köra på en lila eloxerad eller något? Vi får se hur vågad jag känner mig sen, hur som skönt att få den lagad och ännu skönare att jag bara slipper vara ifrån den några timmar:)





Black vanilla



Ska ge er ett super bra budget tips från H&M, denna body splashen kan man spruta över hela kroppen efter man har duschat eller om man bara vill fräscha till sig lite, luktar super gott och kostar bara 39:50.  Finns även en till variant som heter depp red Velvet men Black Vanilla är min favvo ;)

Tisdag

Idag fick jag jobba över 2 timmar på jobbet, men det var bara skönt eftersom jag tog ledig i helgen när jag och J var i stockholm. Sen jag har kommit hem har jag städat klart mina garderober, rensta ur, vikt och hängt upp yttligare en stång så mer kläder kan hänga. Jag har även dammsugit och fixat med lite lådor osv. Ibland får jag sånna här ryck att jag måste fixa och dola och då är det lika bra att ta till vara på dom, eftersom de inte sker allt för ofta;) Man mår ju så mycket bättre när det är fint, städat och ordning på saker och ting. Jag förstår inte varför man inte alltid kan hålla det så.

Drömmen är ju att få en egen stor och rymlig waling closet, someday!!


Städastädastäda

Städar garderoberna. Har dragit mig från detta så länge, men nu är det dax! Ni ska veta att på bilden är det bara en av mina garderober... Jag har 3 stycken och en byrå fullproppade!!...


stjärna

Köpte två stycken sånna här söta stjärnformar från Granit nu under helgen när jag och Joel var i stockholm, har blivigt svag för inredningsgrejer och börjar få en stor längtan till något eget fint som jag får inreda precis hur jag vill.


Stockholm

Är i Stockholm med min gos. Igår gick vi på stan en sväng, käkade mat, fikade och var på grönan och kollade på raw comedy club! Helt sjukt skoj. Nu ska jag försöka få upp Segisen ur sängen och åka in till stan för mer shopping!

Pusss


fredaaaaag

Jobbat idag mellan 8-16. passat på att shoppa lite dessutom dels lite plagg och julklappar från H&M och en tröja från Carlings. Sjukt skönt med lön idag. Jag är ledig hela helgen och jag och snyggot ska iväg till stockholm imorgon. Helgen kommer bestå av lite shopping, raw comedy, resturang och massa mys, ska bli så härligt att bara komma bort en sväng. Ikväll ska jag mysa med Idol, godis och god mat.


pussss




tisdag

Min lediga dag har jag först spenderat på stan, köpte en helt sjukt snygg byxdress som jag ska visa er någon dag! Är typ kär i den.. Träffade tali när hon hade slutat jobbet och hängde lite med henne vi körde bla. ett spinningpass. Ska hoppa i ett bad nu ochy sen hem till pojkvännen och kolla desperate, vi är helt fast. Fan vilken bra serie:)

pusss



måndag

Det är mitten på November, det är grått, trist och regningt. Som lite tröst köpte jag mig ett par snygga Esprit stövlar som jag kan stampla omkring i. I fredags var jag och Joel även och såg den nya Twiglight filmen på bio, den var riktigt bra! synd bara att man måste vänta ett år på fortsättningen... Har jobbat hela helgen och även hunnit med att gå på "julbord" med jobbet och en utgång efter det. Idag är det ny vecka och jag laddar upp med jobb 13-19.30 där efter är det final i Ensam mamma söker, jag och mitt J kommer sitta bänkade!! puss på er



Dessa köpte jag, fast i svart:)

måndag

Hade lager idag så jobbade mellan 08.00-16.00. Skönt att få jobba lite "normala arbetstider" ibland, eftersom jag ofta jobbar 12-19.30 osv. Nu på kvällen har jag vart på bodycombat på SATS, måste säga att det var ett skit roligt och bra pass. Har även hunnit med och bada och sett på Ensam mamma söker. pussss

Igår var det farsdag

Och pappa fick denna fina av oss;)


11-11-11

Dricker Chaite och gör mig ordning för att fika med Emma innan det är dax för jobb. Ikväll ska jag, nikki och Tali och se innebandy, Mathias mot Alex. Jag har dessutom en ledig helg och det var riktigt länge sedan, så det ska bli skönt. pusssss

Onsdags nöje


Tisdag

Skön dag på jobbet, jobbade mellan 09,45-15.00 gick in på paviljongen och köpte en Ralph lauren jacka som jag fick syn på igår. Den var nedsänkt från 3000 till 2000 så jag slog till, dock får jag nog ha köp stopp den här månaden ut..

Nu ska jag kila ner till sats och träna med Jejjs :) pussss


Söndag

Jobbet flöt på bra idag och det var en lugn dag så vi hann med mycket. Har även vart och tänt ett ljus på farfars grav <3 så otroligt vackert på kyrkogårdar på allhelgona. Nu på kvällen har jag och mitt snyggo vart på bio, nu ska vi krypa ner i sängen och sova, imorgon är jag ledig, ska bli så gött:)


Lördag

Jobbar även denna helg, så det blir en vit helg för mig. Vad jag ska göra ikväll har jag inte en aning om, funderar på att bädda ner mig i sängen och käka choklad och se serier!

Puss


torsdag

Brunch mys på Kaviar imorse med massa goa tjejer, hatar att vi inte alls kan ses lika mycket nuförtiden som när vi gick i skolan. Men dom är guldvärda mina pärlor♥ Tog en vända på stan med Sara och Stina efteråt också. Nu ska jag snart iväg till skocity och få skor, hoppas jag hittar mycket fint:))

pusss



Nya naglar

Gjorde acrylnaglar idag och är super nöjd:))


Grattis bästa sis


nagelförlägning

Imorgon klockan 13 ska jag få fina naglar.



tisdag

Har nyss kommit hem från Joel och har precis gjort mig en smoothie. Ska snart möta upp Tali på SATS för morgonträning. Efter det hem till mig och käka lite lunch innan vi båda ger oss av mot jobb. Idag jobbar jag 14-22 pga av inventering. Kommer nog slockna rätt gött i min säng inatt. Skönt att jag är ledig onsdag & Torsdag.

PUSS




RSS 2.0