värme tack

Det har vart så fruktansvärt lång vinter. Jag vill åka tillbaks till Oman eller åtminstånde ha sommar och bruna ben, jag vill kunna gå barfota och jag vill få solen i ögonen. 


Fötterna ville inte få någon färg denna veckan, då dem ständigt var täckt av sand.. haha

måndag

Idag har jag jobbat hela dagen, skönt med extra pengar! Dock är det mindre skönt att gå upp så tidigt på morgonen, men det är helt klart värt det:) Man blir relativt seg efter en sån här dag, men istället för att lägga mig ner och dö så byter jag om till träningskläder och går ner och tränar, idag får det nog bli spinningpuls. Jag och min kusin har ju gjort det till en tradition att alltid köra det passet på lunchen på måndagarna, men idag hann jag ju dock inte pg av jobb, så får ta det nu istället.

pussisssssss



blogggg

Jag är en sucker när det gäller bloggar! Jag läser hur många som helst och kollar gladligen in dom flera gånger varje dag. Ni är en del som kikar in här varje dag så om ni själva brukar sitta och skriva några rader, skriv gärna en kommentar så jag får möjlighet att kika in era bloggar, jag älskar det!:)

Nu ska jag återgå till Bïg brother, puspuss.

nytvättad

Har precis kommit upp ur ett bad och myser i min nya morgonrock och mina favvo tofflor.
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och käka lite tomatsoppa och vitlöksbröd och skratta framför solsidan!


Söndag

Herregud vilken värd kväll det blev i fredags! Vi började med förfest hemma hos Terran och drog sedan vidare mot tempel. Jag och Jejja gick lite förväg och hade tur då en vakt frågade om vi hade biljetter, så fick vi gå före hela kön, så vi fick dessutom rå bra platser till en början:) Träffade massa roligt folk och hade en awesome kväll och Petter var dessutom rå skön och super duktig. Helt klart en skit bra kväll, tack alla som gjorde den till det♥

Igår morse tog jag och Nikki bilen upp till sunne och hälsade på mormor, Hasse, Joel och Jörgen. Vi har bara myst hela helgen och ätit massa gott. Jag är verkligen en släkt människa och älskar att träffa och spendera tid tillsammans med min släkt. Mormor hade dessutom köpt en morgonrock till mig, och jag som älskar morgonrockar är säker på att den kommer att bli till stor användning! Hon hade dessutom köpt en bok med massa olika respect på smoothie till mig, super nice då jag även älskar smoothies:) Fick dessutom två jätte fina kuddfodral från hennes affär, hon är så gosig min mormor.

Helt klart en mycket värd helg, nu ska jag ladda upp med massa bra tv program för inget lov för mig i veckan inte, här ska det jobbas!!!

Tre bilder från fredagens bravader:



torsdag

Gick i skolan till 5, drog direkt till SATS och mötte upp min syster. Vi körde på med ett boxpass på 75 minuter och avslutade sedan med 30 minuters crosstrainer så nu är jag skapligt mör i kroppen. Ska lägga mig i ett varmt bad nu och bara njuta lite, imorgon är det jobb klockan 07.00 som gäller oh hej och hå!



onsdag

Det finns inte särskilt mycket variation på mina dagar förtillfället, jag går i skolan, jag tränar, jag är på körskolan och jag övningskör. Men förhoppningsvis ska detta ge utdelning, en tränad kropp till napa, skapliga betyg när jag tar studenten och ett körkort;)

På fredag ska jag dessutom på Petter och skaka rumpa tillsammans med snygga vänner, wihooo.




tisdag

Hade ingen ljudlektion imorse så istället drog jag och Jejja till SATS och tränade och knallade sedan upp till mig och åt brunch bestående av scones, våfflor, smoothie, ägg och te, det var riktigt gott!! Efter skolan hängde jag med Sara hem och umgicks lite med henne:)

Min klänning från Nelly kom idag också, men den var inte alls som jag hade förväntat mig och ska därför skicka tillbaks den, tyget var inte alls som jag trodde och den var mycket kortare och fulare än vad den såg ut på bilderna, så mitt jakt efter studentklänning får fortsätta, tipsa gärna om ni vet några snygga!:)

PUSSSSS


måndag

Fan, idag har jag vart duktig. Började morgonen med pedagogiskledarskap därefter uträttade jag två ärenden på stan, gick hem och bytte om till träningskläder, tränade spinningpuls med Tallan! Drog hem och duschade+ lagade och åt mat, drog till körskolan och pluggade drygt två timmar, gick hem och skrev på min samhällskunskaps inlämning.

Nu sitter jag framför tvn och väntar på att pappa ska komma hem, då ska vi ut och övningsköra.
pusspusspuss


söndag

Jag har börjat uppskatta söndagar mer och mer. Idag åt jag en brakfrukost med mina föräldrar åå vad jag älskar frukost. Sen drog jag och mamma till IKEA och inhandlade lite välbehövliga saker. Jag tog mig dessutom en sväng på stan för att köpa "en hand" som kan hålla koll på alla mina ringar, dock var affären stängd...Men jag lyckades ändå få med mig ett par bikinitrosor hem från H&M. Har beställt överdelen till trosona från internet men vågade inte köpa trosorna eftersom man aldrig vet hur dom sitter, men dom var super söta, så nu är det bara att vänta på att överdelen ska dumpa ner i brevlådan.

Har precis kollat klart på One tree hill. Ska snart ta mig ett bad. Klockan 8 är det solsidan, därefter minuten i en halvtimme och sedan klockan 9 börjar säsongspremiären av big brother.

pussss



Skulle göra vad som helst för lite värme nu


studentklänning?


Jag har letat runt lite efter en studentklänning ett tag men inte riktigt hittat någon till nu! Hittade denna skönhet på Nelly för 224 kr. Är dock rädd att den ska vara för kort men då kan man ha den till ett par shorts i sommar istället. Men hoppas att den är bra för jag tycker det är rå snyggt att ha långärmat på studenten eftersom alla andra kör på axellös.

lördag

Igår umgicks jag med några fina tjejkompisar hemma hos Stina, vi åt chokladfondue, kollade på lets dance och satt och pratade. Idag är jag på bra humör och ska ta tag i lite saker. Bla skriva klart ett repotage och skicka in till min lärare, kolla igenom ett till arbete, städa upp lite på mitt rum, läsa lite teori och dra ut och övningsköra en sväng med pappsen. Kvällen har jag än så länge inga planer för så vi får se vad jag hittar på.

PUSS

veronica maggio

Du, snälla vänta, vänta, håll ut
Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart
Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag
Du och jag, för

Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Jag är nästan där

torsdag

Ska snart slänga på mig jackan och dra ner till sats på ett bodypump pass sedan ska jag basta och duscha, läääänge. Fresten så har jag har fått en dille på kiwi...mmm vad gott det är. 




Tisdag

Just nu är mitt liv ganska hetsigt och jag får sparka mig själv i baken flera gånger per dag för att orka. Dessutom slås jag ofta av tanken att om 4 månader tar jag studenten! Om 4 månader liksom, bit i det sura äpplet nu Jonna, det är så jävla lite kvar, klart som fan att jag klarar detta. 

Dock fick jag t.om klämma in en körlektion på lunchen idag för att jag går i skolan så länge att jag inte hinner efter att jag slutar. Iallafall hakade Jejjsen med mig till SATS idag och vi körde ett spinngpass följt av styrka i gymmet. Sedan bastade vi och segade i duschen, kul att få träna med min favvo Jejjs igen♥ Det var ju faktisk henne som jag drog igång min gymkarriär med för ca 3 år sedan.

Vi köpte dessutom en varsin dryck från celsius. En Energidryck som sägs bränna upp till 100 kalorier eller mer efter varje gång man dricker den. För bra för att vara sant? Men vore coolt om det är så. Jag drack iallafall den med cola smak och den smakade ungefär som typ ICA:s cola, alltså fullkommligt drickbar.


lite spontant sådär

Undrar ni vart jag har tagit vägen? I fredags lagade jag mat tillsammans med min kusin, sedan blev den en lite spontan utgång. På lördagmorgon hoppade jag lite spontant på tåget till göteborg där jag har spenderat drygt ett dyng med trevligt sällskap.

Godnatt godisar nu ska en trött Jonna sova.

bff

Trots kraftigt snöoväder så gick körlektionen bra. Tori är förövrigt en av de absolut goaste männsikorna jag någonsin mött, gud vilken livsenergi. Sitter och väntar på Sara som ska kom hit på en myskväll. Tacos och kvalitetstid med bästisen, det blir inte så myvket bättre än så:)


torsdag

herrejävlar vad det snöar i karlstad idag, det bara vräker ner.. Jag som trodde att våren var på g och snart ska jag ut i skiten och ha körlektion, men inte hänga läpp för vädret, det är ju helg nu och dessutom så hade vi en inställd lektion och fick sluta klockan 2 istället för 5:))





ingen kommer undan (inte ens i Sverige)

En powerwalk med min bästa Jejjs och en tur till SATS är nu avklarat!
Nu: Veronica maggio på högsta volym och en kopp te.







tisdag

tvärtemot alla andra så älskar jag att få solen i ögonen.. jag vet inte varför men jag blir glad av det. Idag skiner solen som aldrig förr över karlstad och snön smälter sakta men säkert.. är det våren som är på g? Kanske skulle man ta på sig solbrillorna och ta en promenad genom stan? Men först ska jag göra klart religionen..


pösssss



7 februari

I lördags firade vi Stina med ett hejdundrande party. Det var en jävligt lyckad och rolig kväll. Igår sov jag till 20 i ett och dagen gick inte i många knop, självklart satt jag bänkad framför one tree hill, solsidan och minuten. Idag har jag vart i skolan och även hunnit med ett pulspass på lunchen tillsammans med min syster.

Vill passa på att gratulera min bästavän som kammade hem ett körkort idag, fy fan vad du är bra!!♥



Stinan 19

Idag fyller en av dom viktigaste personerna i mitt liv år
Grattis grattis grattis♥







vill ha


Tänkte köpa dessa snygga glajjorna från bikbok när jag var i sthlm. Frågan är bara, varför gjorde jag det inte? Hoppas dom kommer till karlstad så ska jag införskaffa mig ett par.


Vill även ha dessa snygga thigtsen från monki. Dessutom skulle dom passa perf till min klänning som jag ska ha på mig imorgon...


primer

Köpte en primer från M.A.C när jag var i stockholm. Hoppas på att den är bra. För 225 kr blev den min!




4 feb

Har vart nere på en 30 minutare, lagat mat och nu sitter jag i soffan och dricker citronvatten. Ska snart byta om och ladda upp för att gå på zumba tillsammans med mammsen. Senare ikväll ska jag bara mysa ner mig i soffan framför lets dance tillsammans med M&P, jag behöver en kväll att återhämta mig.
Puss på er


Jag i Oman. sjukt att det nästan är 2 månader sedan jag var där..tiden går fort.

fredag

Hej igen!
Ni anar nog inte hur skönt det var att få sova i sin egen säng inatt. I tisdags åkte som sagt jag, sara och stina upp till stockholm. Vi spenderade dagen genom att shoppa, jag fyndade ganska mycket faktiskt. En tröja på rea, en klänning, en byxdress, ett armband och en primer. Vi sov sedan hemma hos Saras syster och fick åka med hennes kille till londonviadukten där vi hoppade på färjan till Åbo. Vi blev väldigt bra omhändentagena och vi fick t.om ett varsit personalkort så vi kom in överallt och fick gå och käka när och hur ofta vi ville. Jag tror att vi fick med det mesta och att repotaget kommer att bli bra. En nackdel var dock att de allra flesta på båten var finnar, och det går inte ens att förstå ett ord av vad dom säger. Men hur som helst har vi haft väldigt skoj.

igår var vi dessutom med på Innebandy natten, vi förlorade alla matcher utom en, hahaha.








RSS 2.0