torsdag

Har gjort yttligare en dag på H&M och idag fick jag lära mig kassan. Lite krångligt till en början men det satte sig ganska snabbt, så med lite träning så kommer det nog att gå fin fint. Förövrigt så är jag ganska seg i benen har ont i fötterna och är skapligt trött efter två dagar på ett nytt jobb eftersom det är så mycket nytt hela tiden, men jag klagar absolut inte, tvärtom jag tycker det är super kul! Efter jobbet gled jag runt på stan med Elin och Hanna. Jag införskaffade mig två nya toppar, rå snygga bägge två! Nu på kvällen myste jag, Hanna och Sara på sandgrund. Sen träffade vi på lite mer folk och körde kubb, vi förlorade dock alla fyra gånger....


Nu är det dax att sova. Imorgon står jobb på schemat från 08-16 därefter är det STORA KALASET med snygga bruds som gäller, ujuj vad vi ska röjja!

Puss på er

Satan i gatan

Maggio har släppt sitt nya album Satan i gatan och jävlar vad bra det är! På lördag får jag se henne live och jag tror och hoppas på att det kommer bli hur fett som helst!

Här är en av alla godingar:


mummmms

Fick med ett prov på en hårinpackning i paket där M.A.C pudret låg. Så passade på att kleta in den i håret förut när jag bastade efter träningen. Och den luktade hur gott som helst!!! Håret blev dessutom jätte lent och lätt att borsta ut men hur vid bra den är är ju svårt att svara på än, men annars är det värt bara för att den luktar så fräsch!


27 april

Idag fick jag lön och den var högre än vad jag hade väntat mig, skönt!! Det är exakt en månad kvar till vi drar till Ayia napa. Jag har gjort min första dag på H&M och det var super kul. Som alltid på ett nytt ställe så är det ju massa nya sakar att lära och ta in men det ska nog bli finnemang det här! Kan nog dock bli att man kommer köpa ett och annat plagg när man får se allt fint hela dagarna.

Fick dessutom mitt smik från M.A.C som jag hade beställt, som förövrigt är världens bästa om ni frågar mig! Om ett tag ska kila ner till SATS och köra spinning och därefter köra styrka tillsammans med Emma.

Pusspuss


:)

Har haft en super mysig dag med Hanna på stan. Skulle egentligen ha tagit bilen upp till Sunne nu men H&M ringde förut och ville att jag skulle jobba onsdag, torsdag så får åka och hälsa på mormor och hjälpa henne i affären en annan dag. Ska bli kul att börja på ett nytt jobb och lära sig massa nya saker.

Så fort pappa kommer hem ska jag kasta mig i bilen och köra mot hammarö och Sara, Stina och Jejja för att mysa med dom under kvällen, nice!!

pusss

tisdag

Klockan är bara halv 12 och jag har redan hunnit med att gå en pw med Johanna, hämta ut mitt pass och kört styrka på SATS. Har dessutom ätit en redig och god frukost med mammsen ute på balkongen. Dom sa att det skulle bli regn idag men än så länge så är det bara sooool. Ska hoppa i duschen om ett tag och fräscha till mig, för att sedan möta upp Hanna på stan för lite kikande och en fika.

Ikväll ska jag ta bilen till sunne och till mormor. Ska jobba i hennes affär onsdag och torsdag behöver tjäna lite cash och dessutom så ska det bli kul att få hänga lite med mormor, hasse + kusinerna, så jag slår två flugor i en smäll!!:)

pusspuss


måndag

karlstad har levererat helt sjukt bra väder på sistånde!!! ujujuj vad glad man blir. I lördags åkte jag ju som sagt till Stina. Vi grillade, satt ute i solen och förfestade lite och åkte sedan iväg till Bea som hade födelsedagsfest, kvällen blev hur rolig som helst och jag kom inte hem förens bortåt små timmarna.

På söndagmorgon hoppade jag och Nikki på bussen till väse där pappa kom och hämtade oss och så åkte vi till stugan där vi grillade, fiskade var ute på promenad och solade. Det känns verkligen som sommar nu och det är folk överallt och alla börjar bli så bruna och fina. Direkt när jag kom hem förut träffade jag några i klassen och vi planerade lite inför studenten osv. Jag och Stina åkte sedan vidare mot sandgrund där vi satt och njöt i solen en stund, åååååå vad jag älskar det här vädret:)









påskafton

Igår var vi hemma hos Hanna och grillade och hade det super mysigt! Vi cyklade senare in till stan och träffade på massvis med folk. Idag är det påskafton och jag ska snart inta position för solning ute på balkongen därefter ska jag fräscha till mig och åka till Stina där vi ska grilla lite ( både jag och hon är ensamna och får alltså ingen påskmat, jätte synd om oss). Senare ska vi iväg till Bea för att fira henne födelsedag, tror och hoppas på en super duper kväll!

haha en bild på mig och syrran när vi var påskärringar förra året.... eller? Fan vad det nice det var när man var liten och bara kunde gå runt och få (tigga) massa godis. I år har jag inte ens fått något påskägg

GLADPÅSK!


låååång fredagen

Igår firade vi att vi var klara med projektarbetet, att det var lov och att det har blivigt så jävla skönt väder! Jag och Stina tog först en öl ute på min balkong och mötte sedan upp Linda, Lisa, Bea och Ida och satte oss på en uteservering, mysigt!

Det är strålande väder och jag ligger inoljad i bikini och försöker bygga upp brännan. Ikväll ska jag hem till Hanna och grilla, det här lovet kommer vara awesome!

Linda och Stina igår

påsklov

Det firar vi genom att gå ut och ta en öl på en uteservering!


onsdag

Ni förstår nog inte riktigt lyckan över att ha lämnat in projektarbetet och veta att man inte behöver göra ett skit mer på det, för helvete vad vi har lagt ner tid på det. Efter skolan så drog jag och tränade med Emma och tölade massor, hon är att bra go den där tjejen.

imorgon är sista dagen sedan är det loooov! Det ska bli så himmla skönt och välbehövligt! Dessutom så är det första lovet som jag inte ska jobba på utan bara ta det lungt, jag behöver nog det... fast inte lika mycket som jag är i behov av pengarna. Men vi får hoppas på att jag blir inringd någon dag så att jag får tjäna lite cash.
 

new in

Fick en skjorta/blus/topp kalla det vad du vill av mammsen från Barecelona, love it!

jobb!!!

precis som igår så är det strålande väder ute, spenderat stor del av skoldagen i hörnan där det är helt sjuuukt varmt. Fortsatte i samma anda när jag kom hem fast på balkongen med lite plugg, dock har jag inte tagit in något alls än så får helt enkelt förflytta mig till köksbordet och försöka fokusera. om 2 timmar ska jag åka till flygplatsen och hämta upp mor och far som har vart i Barecelona sen i fredags, även om jag älskar att vara själv hemma så ska det bli gött att få hem dom igen, börjar ju bli tomt i kylskåpet...


en sak till jag hade tydligen lyckats charma ganska bra på arbetsintervjuen jag var på i fredags så i sommar hittar ni mig på H&M, wihoooooo!

puss på er



bild från helgen, men jag är lika glad idag om inte ännu gladare!!!!

sooooool

Började morgonen med att ta en pw med Nikki längs älven, det var super härligt! Annars har jag suittit ute på balkongen i bara ett par shorts och en bikini överdel. Det är 17,3 grader ute och klarblå himmel! Jag älskar det verkligen!!!! Sol och värme är verkligen det absolut bästa jag vet. Hoppas på att solen har gjort ett litet avstamp på min hud också, är alldeles för blek denna årstid och det skulle sitta fint med lite färg!

Jag nrä jag var i Alanya med 7 underbara tjejer, då mådde jag!

söndag

Jag har haft en super bra helg tillsammans med massvis med fina människor! I fredags hade vi klassfest och det var verkligen så jävla roligt och det känns som vår klass har kommit så jävla nära varandra på sistånde vilket nästan känns lite sorgligt eftersom det inte alls är länge kvar tills vi tar studenten! Senare på kvällen drog vi även till Nöjes på 50 dagarsfesten och träffade massa mer folk, verkligen en skit bra kväll!

Igår umgicks jag med Stina hela dagen! På kvällen kom dessutom Sofia, Nikki och Sara hit. Vi åt mat och satt och pratade om allt mellan himmel och jord, även detta en super bra kväll!

Idag ska jag däremot ägna dagen åt massa plugg...

fredag

Igår tog Färjestad Sm-guld, hääääärligt! Jag, Hanna och Johanna knallade ner på stan där vi inte direkt var själva. Massa människor och bilar överallt som åkte runt och tutade. Nu håller jag på att göra mig i ordning för om 2 timmar ska jag på arbetsintervju så håll tummarna för mig!

Frågan är bara vart är solen idag? ikväll ska jag shaka ass med min klass, ujujuj vad roligt vi ska ha!

pösss på er


torsdag

Torsdag och heeeelg! Ikväll ska jag se när Färjestad tar sm-guld med Johanna och Hanna (dock på tvn) men det funkar bra det med, wieehoo! Imorgon har jag en häktisk dag som består av att plugga projektarbete, arbetsintervju, hämta ut körkort, fixa pass, köra mamma och pappa till flygplatsen och på kvällen ska jag på klassfest och sedan 50 dagars festen, det här kommer bli en bra helg.

pussss


onsdag

Vi hade ingen religion imorse så började inte förens 10. Men vid 8 mötte jag upp Jejjs på gymmet för ett träningspass och drog sedan till skolan ny tränade och ny duschade. Efter skolan åkte jag och hämtade upp Nikki och Tali och styrde sedan bilen mot skåre och farmor för att käka pannkakor! Fick dessutom ett par snygga gladiatorsandaler av farmor, jag har det rätt bra när det kommer till skor, och jag älskar det:)

Har precis gjort ett fotbad ska måla mina tånaglar med mitt nya favorit nagellack och sedan ska jag ta tag i livet och läsa lite samhällskunskap...

pusspuss


bikini


Firade körkortet med att köpa en ny bikini igår. Jag har alltid vart en sucker för just bikinis och älskar att köpa det. Bikinin är ännu snyggare i verkligheten, ellerhur Jejjs?;)

don't stop me now, cause I'm having a good time

Känns som allting bara ordnar upp sig nu. Körkort,  jag ska på arbetsintervju på fredag, det är varmt ute, studentresan är betald och det är bara drygt en månad kvar tills vi drar + att studenten ligger runt hörnet, ujujuj just nu äger livet och jag njuter av varje stund!


saris födelsedag

Idag fyller bästis 19, ska dit och käka tårta nu!♥



Vi för ett år sedan på Saras 18-åsdag.

körkort!!!!

Idag är en jävligt bra dag, idag tog jag körkort!! och ojojoj vilken seger det känns som! Aldrig mer teoriboken och aldrig med övningsköra! Är så stolt över mig själv att jag fixade det och är så otroligt tacksam över att min pappa har hjälpt mig med allting, utan honom hade jag aldrig haft något körkort, då han har betalt varenda krona och kört med mig över hela värmland dag in och dag ut!!!

Som ni kanske förstår så har jag kört en del bil idag. Jag har umgåts med Jejja och jag har tränat spinningpuls med Jejja och Therese. Super duper start på veckan, pusssss!


fredag

ansiktbehandligen på Suzie Picant förut, var hur skön och bra som helst! Hade aldrig gjort en sån här behandling någon gång, så det var min första men defenitiv inte sista. Mamma köpte dessutom en ansiktkräm till mig som förmodligen är super bra. Vi blev bjudna på choklad och champange där borta också!
super mysigt så tack mammsen♥

studentklänning?

Här är klänningen som jag antagligen ska ha på mig på kvällen när jag har tagit studenten. Eftersom den är lite mer kräm/beige så vill jag förmodligen ha en som är vitare när jag springer ut. Men tycker att den är super söt iallafall. Den kommer från bikbok och kostar 299 kr. Men eftersom bikbok hade 50 procent igår så betalade jag endast 150 kr, lucky me!  


torsdag

Idag hade bikbok 50 procent på hela butiken, sånt gillar jag! Fick med mig ett par "zebra" shorts och en studentklänning, som jag förmodligen ska ha på mig på kvällen, men ska nog ha en annan när jag springer ut. Kika in imorgon så kan jag slänga upp bilder.

som ni redan vet så är jag ledig på fredagar så imorgon ska jag soooova länge, sedan ta en pw innan frukost. Ska även hinna med ett lunchpass på SATS och sen vid klockan 14, ska jag och mamma på ansiktbehandling. Därefter ska jag träffa Lisa på stan, nice fredag va?  

pusselipuss

Maggio gör det, igen.


lallalalalal

Igår fick jag min studentmössa, kompis det är nära nu.

måndag

och utan att jag ens hann blinka så svepte måndagen förbi, men inget mig emot. Har hunnit med att träna, haft två redovisningar, övningskört, handlat, badat och pluggat ytterst lite. Jag har störta provet i samhäll på onsdag och kan knappt något alls... vilket känns lite så där halv kul. Snart börjar gynekologen från Askim och det får jag ju inte missa, för er som inte har sett det så är det stördaste programmet ever och är egentligen skit dåligt men när man väl har börjat följa något så är det svårt att bara sluta.



ha det fint mina vänner, puss!

söndag

Johanna har fyllt 19 och det firade vi med utgång och bowling, rolig kväll! Stina följde med mig och sov här och inatt när vi skulle in i min port tog vi oss inte in, super wierd.. men pappa fick komma och öppna åt oss inifrån. Idag är jag faktikst förvånansvärt pigg, men skönt är väll det. Ska spendera söndagen genom att plugga på massvis med saker, har två redovisningar imorgon. Dessutom ska jag skicka in ett religionsarbete ikväll och så har jag ett mega prov på onsdag... sen ska jag dränka mina sorger i att kanal elva har slutat att fungera:/// juste en possitiv grej, ska möta upp Jejjs vid 4 tiden och träna också, det ska bli nice! Idag kör vi på bodypump och löpband.

puss på er



lördag

vad hände med vädret idag? skulle det inte vara sol och 14 plus? ikväll blir det förmodligen utgång för att fira att Johanna har blivigt ett år äldre. Synd att det inte var varme och fint väder, då hade vi kunnat inviga uteserveringarna, men det ska väll inte stå på.

puss puss

hur många lingon finns det i världen

Som jag nämnt tidagare så är jag ju ledig på fredagar. Har spenderat dagen genom att gå på stan tre gånger, tränat zumba med Jejja och vart på bio med Lisa och Jejja. Vi såg Hur många lingon finns det i världen. Jag tyckte att filmen var hur bra och mysig som helst samtidigt som jag fällde några tårar. Men en super bra film som jag absolut kommer att se igen när den kommer ut. Sen så fastnade jag ju lite för huvud personen Alex (Sverrir Gudnason) Varför lyckas jag alltid få en crusch i alla manliga huvudroller????

mmm kolla vilken snygging

Ny skjorta


RSS 2.0